Decos en iWriter breiden samenwerking uit

Eindhoven, 25 januari 2012 – Decos en iWriter hebben hun bestaande samenwerking uitgebreid. Met deze uitbreiding dragen beide partijen actief bij aan de ontwikkeling van de koppel- en integratiemogelijkheid tussen de producten Decos D5 en iWriter. De samenwerking heeft als doel het continueren en uitbreiden van het technisch koppelvlak alsmede het garanderen van een probleemloze werking bij toekomstige updates en aanvullingen.

Wim van Horen, Business Development Manager bij iWriter, stelt: “Bij ruim 40 van onze relaties is inmiddels een koppeling met het DMS van Decos actief. Documenten die men op basis van iWriter sjablonen opstelt, worden automatisch voorzien van de juiste zaak- en contactgegevens en zijn rechtstreeks vanuit Decos te benaderen. Doordat we nu nog intensiever gaan samenwerken met Decos, is een foutloze werking van de koppeling ook voor de toekomst gegarandeerd. Gebruikers hebben sneller toegang tot nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten en kunnen rekenen op een professionele ondersteuning door zowel iWriter als Decos.”

Robbert Woltering, Channel Manager bij Decos vult aan: “iWriter is al jaren onze partner op het gebied van documentcreatie en sjabloonontwikkeling. Door intensief samen te werken zal de klant profiteren van een nog betere dienstverlening en werken we samen aan nieuwe functionaliteiten. Hierdoor biedt deze samenwerking voor alle betrokken partijen een duidelijke toegevoegde waarde.”

iWriter en Decos gaan in de toekomst diverse gezamenlijke activiteiten ontplooien. Een upgrade mogelijkheid voor bestaande klanten staat inmiddels op het programma.

Over Decos
Decos is een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van document- en informatiebeheer. Sinds de oprichting in 1987 heeft Decos diverse succesvolle applicaties op de markt gebracht. Met de introductie van de complete en veelzijdige oplossing voor document- en recordsmanagement Decos D5, geldt Decos als één van de belangrijkste spelers in Nederland op de markt van documentbeheer. Onafhankelijk onderzoek heeft Decos D5 tevens aangewezen als het beste geïntegreerde zaaksysteem met eigen NEN 2082-gecertificeerd DMS/RMA. Inmiddels maken ruim 500 organisaties in diverse landen binnen onder andere de overheid, zorg en het onderwijs gebruik van onze oplossingen voor het organisatiebreed beheren van informatie. Meer informatie: www.decos.nl

Over iWriter
iWriter – tot 2009 bekend onder de naam MIT Office – is sinds 1999 actief als producent en leverancier van complete en betaalbare documentproductie en huisstijloplossingen. Door de integratie met Office is iWriter in staat om de kwaliteit van communicatie sterk te verbeteren en te borgen. Dit doet iWriter door het centraal beschikbaar stellen van standaard sjablonen waarbij onderdelen als lettertype, opmaak en inhoud vooraf zijn bepaald en vastgelegd. Hierdoor heeft de gebruiker de garantie dat zijn documenten voldoen aan de regels van de huisstijl en inhoudelijk automatisch worden voorzien van de meest recente gegevens. Op deze wijze voorkomt iWriter fouten en draagt het bij aan een uniforme en professionele communicatie. Meer informatie: www.iwriter.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*