Denda Games lanceert een nieuw zoek en vind avontuur “Behind the Reflection”

Oldenzaal – 20 januari 2012
Denda Games, marktleider in het Benelux retailkanaal in casual games, lanceert in samenwerking met het in Rusland gevestigde Alawar het zoek en vind spel “Behind the Reflection”.
Behind the Reflection was als online versie al een groot succes in Europa en de V.S. Door dit overweldigende succes hebben beide partijen besloten de handen ineen te slaan voor de productie van “Behind the Reflection” als PC/CDR retailversie.

Tijdens het verkennen van 35 prachtige locaties in dit avontuur spel moet de speler verloren voorwerpen verzamelen, vreemde en fantastische spullen bij elkaar rapen en talloze uitdagende minigames spelen. Het gevaar ligt op de loer, maar er is geen tijd te verliezen, dus begin vandaag nog aan het avontuur!

De toonaangevende website op het gebied van casual games en reviews, GameZebo.com heeft “Behind the Reflection” bestempeld als “zeer goed”.
De adviesverkoopprijs van “Behind the Reflection” is €6,99 en is vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten van games. Het spel is volledig Nederlandstalig.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment aan casual games voor zowel het online platform als voor PC/CDR en Nintendo DS in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. Denda Games is momenteel marktleider in de Benelux. In september 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 250 titels. Denda Games streeft ernaar om iedere dag een online game te releasen en wekelijks een PC/CDR op de markt te brengen.

Facebook: http://www.facebook.com/dendagames
Twitter: http://www.twitter.com/dendagames
Website: http://www.denda.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*