Denda Games lanceert het nieuwe zoek en vind avontuur “Shiver: Vanishing Hitchhiker”

Oldenzaal – 13 januari 2012

Denda Games, marktleider in het Benelux retailkanaal in casual games, lanceert in samenwerking met het in Sint Petersburg gevestigde Artogon het zoek en vind spel “Shiver: Vanishing Hitchhiker”.

Shiver: Vanishing Hitchhiker was als online versie al een groot succes in Europa en de V.S. Door dit overweldigende succes hebben beide partijen besloten de handen ineen te slaan voor de productie van “ Shiver: Vanishing Hitchhiker” als PC/CDR retailversie.

In “Shiver: Vanishing Hitchhiker” verdwijnt een jonge vrouw spoorloos nadat jij haar een lift hebt gegeven. Je bent vastberaden haar terug te vinden, het spookachtige dorp waarin je belandt herbergt vele geheimen en een kindertekening lijkt verband te houden met de dood van verschillende dorpsbewoners.

In dit zoek en vind spel moet de speler een spookachtig en donker landschap verkennen terwijl deze probeert uit te zoeken waar de mysterieuze verdwenen vrouw is gebleven. Duik als speler in een nog dieper mysterie wanneer je verder reist langs de schitterend getekende en uitdagende locaties. Het spel zit boordevol puzzels en minigames.

De toonaangevende website op het gebied van casual games en reviews, GameZebo.com heeft “ Shiver: Vanishing Hitchhiker” bestempeld als “zeer goed”.

De adviesverkoopprijs van Shiver: Vanishing Hitchhiker” is €9,99 en is vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten van games. Het spel is volledig Nederlandstalig.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment aan casual games voor zowel het online platform als voor PC/CDR en Nintendo DS in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. Denda Games is momenteel marktleider in de Benelux. In september 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 250 titels. Denda Games streeft ernaar om iedere dag een online game te releasen en wekelijks een PC/CDR op de markt te brengen.

Facebook: http://www.facebook.com/dendacasualgamesclub

Twitter: http://www.twitter.com/dendagames

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*