Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F. blijft aan de weg timmeren

,

Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F., produceert en monteert aluminium en kunststof gevelelementen voor particuliere en bedrijven. Om de productie nog effectiever te maken en de klant dus beter van dienst te zijn  is renovatie aan het pand noodzakelijk.

Niet alleen functioneel maar ook esthetisch gaat Eijkemans grote stappen maken met renovatie aan het huidige bedrijfspand gevestigd op industriepark ‘de molendijk’ te Schijndel. Dit gaat gepaard met een geheel nieuwe huisstijl. Hier wordt hard aan gewerkt en deze vernieuwing zal niet onopgemerkt voorbij gaan.

Duurzaam bouwen

Eijkemans aluminiumbouw van aan de straatkant beginnen met de renovatie. Nieuwe mastiek op het dak met hoogwaardige isolatie, nieuwe hyperisolerende kozijnen en extra geïsoleerde gevelpanelen om het pand zo energiezuinig mogelijk te maken. Dit alles om een duurzaam product als aluminium ook zo duurzaam mogelijk te kunnen produceren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom

De renovatiewerkzaamheden zullen geen enkel effect hebben op openingstijden en/of bereikbaarheid van onze showroom.

Dit persbericht is ingestuurd door Maikel Smits

 

Meer informatie kunt u vinden op www.eijkemans-alubouw.nl.
Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F.
Molendijk-zuid 20b
5482 WZ Schijndel
073-5492165

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*