Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F. introduceert Kratos vliesgevelsysteem

Het Brabantse bedrijf, Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F., loopt voor op concurrentie met het doorvoeren van nieuwe profielen in het assortiment. De Kratos verslaat concurrentie op alle vlakken. Een nieuwe generatie vliesgevels is een feit.

Wat zijn de kenmerken van de Kratos?

Het kratos vliesgevelsysteem van Eijkemans Aluminiumbouw is een zeer veelzijdig aluminium systeem. Het profiel is hyper isolerend door de unieke gebrevetteerde Spidertechnology®.

De Kratos heeft een aanzichtbreedte van 52mm. Het aluminium gevelsysteem is beschikbaar in een grote verscheidenheid aan stijl- en regel dieptes. In combinatie met vier mogelijke opties voor de thermische onderbreking en een groot aantal afdekkappen zorgt dit voor grote flexibiliteit in het ontwerp. Gecombineerd met uitstekende prestaties en eenvoudige installatie vervult KRATOS elke individuele projecteis. Esthetisch,  prijstechnisch en qua isolatie.

Monteren en produceren in eigen beheer van Eijkemans Aluminiumbouw.

Met meer van 50 jaar ervaring heeft Eijkemans de nodige kennis en ervaring opgedaan in het produceren en monteren van aluminium en kunststof gevelelementen. Doordat Eijkemans altijd zoekt naar verbetering en ontwikkeling op de markt maakt dat een perfecte combinatie.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom

Kijk voor een foto van de nieuwe Kratos bij de nieuwsberichten van onze website.

Dit persbericht is ingestuurd door Maikel Smits

 

Meer informatie kunt u vinden op www.eijkemans-alubouw.nl.
Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F.
Molendijk-zuid 20b
5482 WZ Schijndel
073-5492165

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*