Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F. komt met nieuw kunststof kozijn.

Eijkemans Aluminiumbouw  komt met een nieuw kunststof kozijn op de markt. Naast het gewone kunststof blokprofiel wat bij de meeste mensen wel bekent is komt Eijkemans nu met het 8020 blokprofiel. Deze is niet meer van hout te onderscheiden.

Traditie in een modern jasje.

Waar vroeger alleen hoekverbindingen in schuin verstek te krijgen waren is het al een tijdje mogelijk om een ‘haakse verbinding’ toe te passen in het kunststof kozijn. Dit is de traditionele verbinding van het houten kozijn zoals wij het kennen. Natuurlijk blijft Eijkemans Aluminiumbouw niet hangen in deze traditie en ontwikkeld door.

Nieuw profiel 8020

Met de komst van het splinternieuwe kozijnprofiel 8020 van Eijkemans Aluminiumbouw wordt een nieuwe norm gezet voor wat betreft het aanzicht van kunststof kozijnen in Nederland. De massieve look en de karakteristieke rechte lijnen onderscheiden zich van ieder ander kunststof kozijn.

Om het kozijnen goed te bekijken klikt u op de onderstaande link.
www.eijkemans-alubouw.nl/kozijn 8020

 

Natuurlijk kunt u het kozijn ook in onze vernieuwde showroom komen bekijken.
U bent van harte welkom

 

Dit persbericht is ingestuurd door Maikel Smits

Meer informatie kunt u vinden op www.eijkemans-alubouw.nl.
Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F.
Molendijk-zuid 20b
5482 WZ Schijndel
073-5492165

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*