Goede voornemens zijn niet moeilijk…

Goede voornemens zijn niet moeilijk…

Aan het begin van ieder jaar plannen we allemaal goede voornemens is. De een wil afvallen en de anders juist aankomen. Stoppen met roken en meer sporten zijn de meeste vaak voorkomende goede voornemens. Nu zijn we 0ngeveer 3 weken verder en meer dan 80% heeft moeite om de goede voornemens te behouden. Sterker nog, deze 80% heeft alle goede voornemens als links laten liggen.

Vaak is het een kwestie van een routine inbouwen. Dit klinkt makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Elke routine matige handleiding is op de eerste plaats erg moeilijk om te stoppen. Als voorbeeld roken. Iedereen die rookt is het met me eens dat j rookt omdat het een routine handeling is geworden. Het kan misschien ook lekker zijn, maar de meeste mensen doen het omdat er een onderbewust routine is opgetreden.

Het stoppen van deze routine kost vaak meer dan alleen wat wilskracht. Het kost vooral tijd. Optimalegezondheid.com helpt mensen om slechte routines zoals roken om te buigen naar routine die goed zijn voor de gezondheid. Wij helpen mensen om gezonder te leven, eten, meer te sporten en minder stress in het leven aan te trekken. Voor meer informatie over optimalegezondheid.com neem een kijkje op de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*