Gratis Persberichten plaatsen steeds makkelijker

Persbericht
Amsterdam 28-1-2012

Iedereen kan tegenwoordig een eigen persbericht schrijven en plaatsen. Het distribueren van zulke persberichten wordt steeds makkelijker. Zo zijn er tegenwoordig verschillende sites waar je deze persberichten kosteloos kan verspreiden. Niet iedereen kan een persberichten schrijven, er dient wel de nodige kennis op te worden gedaan om een goed persbericht te schrijven.

Een persberichten schrijf je om de aandacht te krijgen voor een nieuwsfeit. In Nederland zijn er veel betaalde sites, maar tegenwoordig kun je veel makkelijker gewoon gratis een bericht ergens plaatsen. Een persbericht schrijven is niet alleen goed om een nieuwsfeit onder de aandacht te brengen, je trekt er ook de aandacht van de zoekmachines mee. Tegenwoordig indexeert Google binnen een half uur je nieuwsbericht. Hierdoor krijg je nog meer aandacht en kunnen andere sites je bericht weer oppikken.

Een top 5 lijst met websites waar je een persbericht kunt plaatsen:

  1. Online persberichten
  2. Artikel Marketing
  3. Gratis persberichten
  4. Persjournaal
  5. Persbericht.nu

Er zijn ongetwijfeld nog meer sites die dit doen. Maar is toch wel de top 5.

Dus plaats gratis een nieuwsbericht op bovenstaande sites en betaal niet voor de distributie hiervan. Je brengt eenvoudig je bericht onder de aandacht bij journalisten en je komt ook nog is goed zichtbaar in de zoekmachine Google.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*