Haarverlies en haaruitval

Haarverlies of haaruitval: veel mannen en vrouwen krijgen ermee te maken. Maar hoe kom je er weer vanaf? Want er zijn veel middelen op de markt die beweren haaruitval tegen te gaan, maar is dat ook echt zo? Zijn ze wel wetenschappelijk onderzocht? We nemen het haargroeimiddel Viviscal onder de loep!

Het haargroeimiddel Viviscal wordt door veel beroemdheden gebruikt, zoals op de website van Viviscal (viviscal.nl) valt te lezen. Door het gebruik van Viviscal worden de haren sterker en gezonder. Viviscal is verkrijgbaar in tabletvorm, in shampoo, conditioner en lotion. De beroemdheden en specialisten die aan het woord komen op de website van Viviscal zijn in ieder geval heel enthousiast.

Haargroeimiddel

Het haargroeimiddel Viviscal is wetenschappelijk onderzocht. Er zijn meerdere studies naar gedaan, zoals valt te lezen op de website. Hieruit blijkt dat het haargroeimiddel getest is op meerdere personen, waaraan ook conclusies verbonden worden dat Viviscal bij een deel van de testgroep een positieve uitwerking heeft. Volgens de makers van Viviscal komt dat door het actieve ingrediënt AminoMar Ctm dat in Viviscal verwerkt zit. Viviscal is overigens een natuurlijk product gemaakt van zee- en schelpdieren. Ook dit natuurlijke karakter zou eraan bijdragen dat haarverlies en haaruitval wordt tegen gegaan. Het haargroeimiddel is in 25 landen verkrijgbaar, dus best een groot merk.

Haaruitval

Als we kijken naar de werking van haaruitval, zien we dat er verschillen bestaan tussen haaruitval vrouwen en haarverlies mannen. Deze verschillen worden ook duidelijk vermeld op de website van Viviscal. Het gaat hier onder andere om hormonen en erfelijkheid. Daarnaast wordt haaruitval of haarverlies ook veroorzaakt door stress, een slechte voeding, ongezonde levensstijl, etc. Viviscal kan helpen het haar sterker en gezonder te maken, zoals ook uit de wetenschappelijke onderzoeken blijkt. Wel dient het haargroeimiddel gezien te worden als een kuur dat in fases helpt je haren gezonder te maken.

Vitamine haaruitval

Haarverlies vrouwenViviscal moet dus gezien worden als een vitamine die de nodige behoefte aanvullen in je lichaam, waardoor je haar wordt gestimuleerd te groeien en sterker te worden. Zoals net ter sprake kwam, werkt het haargroeimiddel in vier verschillende fases verdeelt over zes maanden. De meeste gebruikers zullen volgens Viviscal echter al na drie of vier maanden verschil zien. En dat komt overeen met de natuurlijke haargroeicyclus.

• In fase 1 worden de haarzakjes gevoed.

• In fase 2 wordt het aanwezige haar versterkt en gestimuleerd om te groeien

• In fase 3 wordt de groei van het bestaande haar waar het tijdelijk gestopt is ondersteunt. Deze haren kunnen eerst dun en piekerig zijn.

• In fase 4 wordt het haar sterker, gezonder en levendiger.

Haargroei bevorderen

Om de haargroei te bevorderen, heeft Viviscal ook een haaruitval shampoo. Of eigenlijk: een anti-haaruitval shampoo. Een conditioner en een lotion behoren ook tot het gamma. Ze werken in combinatie met de Viviscal tabletten, maar kunnen ook afzonderlijk gebruikt worden. De werking van de shampoo is vochtinbrengend en versterkend. De shampoo heeft ondersteunende eigenschappen voor glanzend, gezond en vol haar.

Conclusie

Op de website van Viviscal valt te lezen dat het product door beroemdheden wordt gebruikt. Ook door verschillende medisch specialisten wordt het product geprezen. De citaten van hen staan op de website. Interessant is ook dat Viviscal door de Daily Mail (Engelse krant) gekozen is tot de 10 beste gezondheidsproducten voor vrouwen. En door OK Magazine tot de 5 beste producten in haarverzorging. Wellicht dus het proberen waard. Want zonder het te proberen, weet je het niet. Naast de website is Viviscal ook verkrijgbaar bij DA, De Tuinen, Gezond en Wel en diverse andere drogisterijen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*