High-Efficiency.com

, , ,

Alle informatie over hoog rendement op één plek

High Efficiency.com

Alle informatie over hoog rendement op één website

Voor adviseurs, installateurs en groothandelspartners en eindgebruikers heeft Wilo een nieuwe website gelanceerd. Deze website is speciaal ingericht rond het thema high-efficiency ofwel hoog rendement.

U vindt hier de belangrijkste hoog rendementproducten van Wilo:
– Wilo-Stratos PICO
– Wilo-Stratos
– Wilo-Stratos GIGA

Alle informatie omtrent, de vaak nog onbekende, ErP-richtlijn is hier zo eenvoudig mogelijk weergegeven staat hier in eenvoudige taal uitgelegd. Deze richtlijn verbiedt de verkoop van de minder efficiënte modellen in de toekomst. Tevens zijn omtrent dit onderwerp diverse downloads beschikbaar waarin meer informatie beschikbaar is. Een daarvan is de HEnews, een magazine van Wilo dat jaarlijks verschijnt. Hierin wordt de laatste informatie rondom ErP-richtlijn met u gedeeld.

Tools en hulpmiddelen zijn vanaf deze website snel bereikbaar. Deze helpen u de juiste pomp te selecteren voor specifieke toepassingen en bieden de mogelijkheid tot het berekenen van de terugverdientijd bij het uitwisselen van diverse pompen. Voor elke type gebruiker stellen wij de juiste hulpmiddelen beschikbaar om portemonnee en milieu te sparen.

Alle Wilo pompen op deze website voldoen nu al aan de strengste ErP-richtlijn voor natloper- en droogloperpompen. De keuze voor een Wilo-Stratos en Wilo-Stratos Giga is er een voor de toekomst dus een keuze die zekerheid biedt.

Alle informatie op deze frisse website is en blijft natuurlijk ook beschikbaar op onze reeds bestaande website. Op www.high-efficiency.com is echter alle informatie betreffende high-efficiency centraal te vinden op één plek.

Bezoek dus vandaag nog onze nieuwe website en plaats hem bij uw favorieten
www.high-efficiency.com/nl/

Ook onderweg kunnen wij u van dienst zijn. Met de Wilo-Assistent voor de iPhone heeft u vele van bovenstaande tools gewoon in uw broekzak. Binnenkort zal de app ook beschikbaar komen voor Android.

Kom alles te weten over Wilo en High-Efficiency en bezoek ons op de VSK 2012. Registreer u hier voor gratis toegang »

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*