Hoger posttarief is meer frankeermachines

Utrecht – Een informatieronde langs de diverse frankeermachine leveranciers door de Stichting SOMS geeft aan dat de gestegen portokosten veel bedrijven doet overstappen op een frankeermachine. Een frankeermachine huren is doorgaans een eerste stap. Bedrijven besparen hierdoor twaalf procent op de portokosten. Een frankeermachine kopen is voor veel bedrijven een mogelijke volgende stap, omdat zij door te huren flexibeler zijn. Een bijkomend voordeel bij een frankeermachine is, dat bedrijven op hun ‘postzegel’ ook een vorm van reclame kunnen maken.

Gratis kennis voor organisaties
Of deze marktbeweging blijft aanhouden zal maandelijks worden geëvalueerd door de Stichting SOMS. De Stichting SOMS houdt onafhankelijke kwaliteitsonderzoek binnen diverse branches en stelt deze kennis kosteloos beschikbaar aan organisaties. Hierdoor kunnen zij een betere leverancierselectie maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*