Huiswerkinstituut juffrouwjulia en Eligo bieden hulp bij het kiezen van de juiste studie.


Nu de plannen van het kabinet leiden tot een nog hogere studiedruk bij studenten wordt ook de druk opgevoerd om een goede studiekeuze te maken. Huiswerkinstituut juffrouwjulia biedt jongeren en hun ouders ondersteuning bij het maken van een passende studiekeuze.

Op donderdagavond 9 februari zijn ouders van 19.15u tot 21.30u van harte welkom bij Huiswerkinstituut juffrouwjulia voor de thema-avond ‘Studiekeuze voor Ouders’. Tijdens deze avond geeft juffrouwjulia ouders meer inzicht in de begeleiding van hun kind bij het maken van een passende studiekeuze.

De avond wordt verzorgd door Gundalyn Hemmink van ELIGO: zij heeft ruime ervaring met het begeleiden en coachen van jongeren bij hun studiekeuze en geeft al een aantal jaren cursussen aan ouders over het begeleiden van hun kind bij studiekeuze.

De thema-avond vindt plaats bij Huiswerkinstituut juffrouwjulia, Bergstraat 20 te Amersfoort. Voor meer informatie en inschrijving (15,- p.p.) kunt u kijken op www.juffrouwjulia.nl of contact opnemen met Maartje de Boer: maartje@juffrouwjulia.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*