Inzicht in het gezinsbudget met de Huishoudkist

, ,

Inzicht in het gezinsbudget met de Huishoudkist

De Huishoudkist, het digitale en gemakkelijke huishoudboekje is uitgebreid met een nieuwe tool: het gezinsbudget. Gebruikers kunnen voortaan per uitgavencategorie een budget instellen. De Huishoudkist houdt vervolgens bij hoeveel budget er over is voor de lopende maand. Viel het uitgavenpatroon in de vorige maanden mee? De Huishoudkist verhoogt het budget voor de lopende maand automatisch. Maar ook het omgekeerde. Werd er in de vorige maanden teveel uitgegeven? De Huishoudkist verlaagt automatisch het budget voor deze categorie.


Ook voor het samenstellen van het budget heeft de Huishoudkist de juiste gereedschappen aan boord. Om te kunnen budgetteren dient een gebruiker te weten wat de maandelijkse inkomsten zijn. De Huishoudkist kan dat in een handomdraai laten zien! Vervolgens verdeelt de gebruiker de maandinkomsten over de uitgavencategorieën. De Huishoudkist kan de gebruiker zelfs laten zien wat er in het voorafgaande jaar aan de verschillende categorieën werd uitgegeven. Deze bedragen kunnen met enige aanpassingen gebruikt worden als budget voor het nieuwe jaar.

De nieuwe tool is speciaal aan de huishoudkist toegevoegd om gezinnen in de gelegenheid te stellen hun uitgavenpatroon nog intensiever te kunnen bewaken dan voorheen. In deze tijden van bezuinigingen geen overbodige luxe! Aan het begin van 2012 een prima voornemen!

De Huishoudkist is een low-budget programma. Het kan voor een gering bedrag gebruikt worden. Bovendien is het programma zeer gebruikersvriendelijk. De huishoudkist is te vinden op het volgende internetadres: www.huishoudkist.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*