JBM Koeriers neemt activiteiten Circuit Sneltransport over

JBMKoeriers.nl in Zoeterwoude heeft met de curator in het faillissement van Circuit Sneltransport bv in Meppel overeenstemming bereikt over de overname van een deel van de activiteiten van Circuit Sneltransport bv.
“De overname van het klantenbestand en de planning van Circuit Sneltransport is een volgende stap in de expansie strategie van JBMKoeriers.nl “, legt Hans Erik Ouwehand, mede-eigenaar en directeur van JBMKoeriers.nl uit. “Wij zijn een financieel sterk koeriersbedrijf dat inmiddels 34 jaar bestaat. Na eerdere overnames, zoals die van Global Courier afgelopen zomer, hebben wij bovendien gewerkt aan betrouwbare dienstverlening. Daar draait het immers om in vervoer. Dat niet onze klanten bezorgd zijn, maar hun zendingen.”
Circuit Sneltransport blijft onder eigen naam haar activiteiten vanuit de bestaande locatie in Meppel voeren. Bij de overname zijn 28 personeelsleden en 24 voertuigen betrokken. “Belangrijk voor dit besluit zijn de lokale binding en de goede naam van Circuit Sneltransport in de regio” zegt mede-eigenaar en directeur Maarten Ouwehand, verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van JBMKoeriers.nl .”Met de integratie van de activiteiten van Circuit Sneltransport hebben we nu naast ons kerngebied in de Randstad ook een locatie in Meppel. Dit ligt erg strategisch naar de noordelijke provincies toe. Aangezien zowel JBMKoeriers.nl als Circuit Sneltransport van oudsher veel Nationale en Internationale spoed-, netwerk- en maatwerkzendingen verzorgen, verwachten we ook bij deze overname daarin de nodige synergie“
Voormalig eigenaar Guido Broers, die samen met Jacqueline Tuinstra betrokken blijft bij de dagelijkse aansturing van de voortgezette Circuit Sneltransport activiteiten, is blij met de overname door JBMkoeriers.nl. “Dit waarborgt voor onze klanten een zorgvuldige en betrouwbare aflevering van spoed- en overnightzendingen. Omdat JBMkoeriers.nl bovendien onderdeel uitmaakt van het SnelNed.nl netwerk, wordt ons dienstenaanbod in de regio Meppel nu dus ook uitgebreid met de Premium en Economy overnight services van SnelNed.nl ”.
Hans Erik Ouwehand sluit verdere uitbreiding door overnames niet uit. “We hebben daarvoor de benodigde eigen financiële slagkracht. De geruisloze inpassing van alle voormalige Circuit Sneltransport zendingen en opdrachten bewijst dat JBMKoeriers.nl ook operationeel klaar is voor verdere schaalvergroting. En wij kijken daarbij dus zeker niet alleen naar de Randstad. Wij zijn zeer geïnteresseerd in overnames op andere strategische locaties in Nederland”, voegt Ouwehand toe.
JBMKoeriers.nl , ISO9001, ISO14001 en HACCP gecertificeerd, is een stabiele organisatie met een breed scala aan eigen transportmogelijkheden. Naast alle vormen van Nationaal en Internationaal spoedvervoer en Overnight afleveringen, biedt JBMKoeriers.nl gespecialiseerd transport als ADR vervoer, geconditioneerd (gekoeld) transport en warehousing.

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met Hans Erik Ouwehand via communicatie@jbm.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*