Leidingwaterkoeler is grote verspiller

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Utrecht – Uit onderzoek door de Stichting SOMS blijkt dat het watergebruik bij  een leidingerwaterkoeler veel extremer is dan bij een waterkoeler of watercooler. Een leidingwaterkoeler is aangesloten op het leidingwaternet en er kan onbeperkt worden getapt. Waterkoelers leveren bronwater uit PET-flessen van minimaal vijftien liter. De gebruiker ziet het waterniveau in de fles afnemen. Dit leidt tot een groter bewustzijn van het waterverbruik. Organisaties die op zoek zijn naar een waterkoeler kunnen ook het debiet opgeven als criteria, waardoor er ook minder onnodig water wordt verspild. Deze wensen kunnen worden verwerkt in het algoritme van Selector. Dit is de matching tool van de Stichting SOMS voor de Gratis Leverancierselectie en Offerteservice.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*