Livestream Real Madrid-Barcelona Copa del Rey kwartfinale 2011

Er staat weer een mooie voetbalavond op het programma want om 22:00 spelen Real Madrid en FC Barcelona tegen elkaar in Estadio Santiago Bernabéu voor de kwartfinale van de Copa del Rey. De live uitzending op internet van deze aflevering van El Clasico zal bij Unibet Tv live te zien zijn. Op de website van realmadridbarcelona.nl is meer informatie te vinden over het live kijken naar El Clasico.

In dit soort wedstrijden spat de kwaliteit er vanaf want bij Real Madrid en FC barcelona spelen vele wereldsterren die bijna altijd weer garant staan voor een zeer vermakelijke pot voetbal. Wereldvoetballers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo live in actie zien voor de kwartfinale van de Copa del Rey.  Via het korte registratieformulier kan iedereen een account aan gaan maken die Real Madrid-Barcelona live wil gaan kijken in stream op internet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*