Met een kunstgras tuin is grasmaaien verleden tijd

Als we het tegenwoordig hebben over een kunstgras tuin, zijn wij niet de enige met zo een tuin. Veel particulieren kiezen heden ten dage voor kunstgras voor hun tuin of gazon in plaats van graszoden. De meningen hierover zijn van consument tot consument verschillend. We zien wel vaker om ons heen meer kunstgras tuinen en gazons opduiken.

Kunstgras wordt gebruikt voor verschillende doeleinden met name, kinderspeelplaatsen, grote grasvelden waar voornamelijk kinderen spelen en ravotten, rondom het zwembad en speeltoestellen, op voetbal- en hockeyvelden. Kunstgras wordt ook gelegd rondom kantoren, bedrijven, op dakterrassen, op balkons van appartementen etc. Particulieren kiezen steeds vaker voor kunstgras omdat het zeer natuurlijk eruitziet en er bijna geen onderhoud bij komt kijken. Maaien, trimmen, sproeien, onkruid verwijderen en bemesten zijn dan ook verleden tijd.

Let wel dat er kunstgras in diverse kwaliteiten aangeboden wordt, besluit je over te stappen naar kunstgras, laat je dan goed adviseren over de verschillende soorten kunstgras.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*