Milin presenteert Wonderboard wanden en plafonds op versvakdagen in Hardenberg

, , , , , ,

Wonderboard mogelijkheden

Wonderboard voldoet

aan de strengste hygiënische eisen

Milin panelen en profielen uit Nieuwegein, totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen, presenteert op de Versvakdagen in Hardenberg haar product Wonderboard. De Versvakdagen worden gehouden van 13 tot en met 15 februari. Milin is te vinden op standnummer 138.

De Versvakdagen is een gespecialiseerde vakbeurs vooral gericht op vlees, AGF & delicatessen. Een markt voor wie een optimale hygiëne van essentieel belang is. Het wand- en plafondpaneel Wonderboard zorgt voor optimale hygiëne in ruimtes waar dat extra belangrijk is. Dat geldt zowel binnen de gezondheid- en zorgsector, maar zeker ook binnen de voedingsindustrie. Wonderboard voldoet aan de NEN-ISO 9001 (kwaliteitsmanagement systeem) en NEN-ISO 14001, maar Wonderboard HACCP wand- en plafond polyesterbekleding voldoet tevens aan de eisen van de VWA (Voedsel en waren Autoriteit). Ook voldoet het materiaal aan het nationale Nederlandse kwaliteitssysteem voor de varkenshouderij IKB (Integrale Keten Beheersing)

Voor nieuwbouw en renovatie

HACCP kent zijn oorsprong in de Amerikaanse ruimtevaart. Hygiëne is in de ruimtevaart van het allergrootste belang. Want het mislukken van een missie door voedselvergiftiging dient ten koste van alles te worden voorkomen. In nieuwbouw projecten biedt Wonderboard de meest ideale oplossing vanwege zijn duurzaamheid. (Dubo). Naast het hygiënisch inrichten en afwerken van nieuwe ruimten, is Wonderboard ook uitermate geschikt voor het moderniseren en renoveren van bestaande gebouwen. Het kan direct verlijmd worden tegen oude tegelwanden. Omdat het Wonderboard slechts 2,3 mm dik is voorkomt men ruimteverlies. Ruimten die zijn bekleed met oude verroeste sandwichpanelen, ogen in een mum van tijd weer als nieuw. In situaties waar het onmogelijk is om gebruik te maken van directe verlijming, wordt eerst een gewolmaniseerd houten raamwerk aangebracht, waar vervolgens Wonderboard tegenaan wordt gezet.

Speciale wensen

Het sandwichpaneel is opgebouwd uit twee Wonderboardplaten met daartussen een vulling van polystyreen (piepschuim). Als de standaard diktes van de sandwichpanelen niet overeenkomen met de wensen van de klant, laat Milin deze speciaal aanmaken om daarmee aan iedere wens te voldoen. Voor meer informatie www.wonderboard.nl voor meer extra informatie zie www.milin.nl/wonderboard

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*