Nederveen Cosmetics beste parfumerie volgens klanten op Preferenso

Enschede, 26 Januari 2012 — Nederveen Cosmetics is op het onafhankelijke platform Preferenso uitgeroepen tot het de beste retailer in de categorie Drogisterijartikelen van Nederland. De parfumerie in Enschede won hiermee van in totaal 944 andere winkels in deze categorie. Met een gemiddeld cijfer van 9,5 belandt Robert Nederveen Cosmetics hierdoor op de tweede plaats van alle bedrijven die door consumenten zijn beoordeeld.

Erkenning voor de lokale ondernemer

Eigenaar Robert Nederveen is aanzienlijk verheugd over deze prestatie. “Het is fantastisch om dergelijke erkenning te krijgen van onze klanten. Velen van hen zijn dan ook al jaren trouw aan onze zaak en het feit dat ze hun klantervaring met de rest van Nederland willen delen, is hartverwarmend. Hierdoor weet je dat de service en gezelligheid die we bieden ook echt gewaardeerd wordt.” Hij lijkt het bewijs te leveren dat de lokale ondernemer het zelfs in tijden van crisis kan redden, mits je je onderscheidt van de massa.

Klanten op Preferenso

En dat laatste doet de parfumerie dan ook. De tafel achterin de winkel stelt iedere bezoeker in de gelegenheid om een praatje te maken en een kopje thee of zelfs een glaasje champagne te drinken. De klantenreacties op Preferenso liegen er dan ook niet om. Opmerkingen over het assortiment, het personeel en de sfeer zijn doorgaans zeer positief. Zeer sporadisch wordt er een puntje van kritiek geleverd. “Daar leren we alleen maar van,” aldus Nederveen. “Feit is dat we het zonder onze klanten niet kunnen waarmaken, dus feedback nemen we gaarne ter harte.”

Een goede positie behalen is één, deze behouden een andere kwestie. Nederveen Cosmetics timmert daarom ook in 2012 hard aan de weg om klanten op landelijk niveau te kunnen voorzien van exclusieve producten uit het assortiment, die doorgaans niet verkrijgbaar zijn in grote retailketens.

Over Nederveen Cosmetics

Nederveen Cosmetics is een kleine, lokale parfumerie in het stadshart van Enschede met een uitgebreide collectie aan exclusieve parfums, make-up en huidverzorgingsproducten. Naast het leveren van producten, worden er diverse gezichts- en huidbehandelingen verzorgd. Nederveen Cosmetics werkt met merken als Guerlain, Sisley, Givenchy en La Prairie. De producten zijn doorgaans ook online te bestellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*