Nieuw. De Belastinghulpbox van Esselink + Esselink.

Het Apeldoornse Belastingadvieskantoor Esselink + Esselink lanceert op donderdag 26 januari een compleet nieuw concept: de Belastinghulpbox. Fiscale hulp op basis van een helder en betaalbaar abonnement.

De fiscale complexiteit is groot voor particulieren en ondernemers maar ook voor accountants en zakelijke dienstverleners die hun klanten graag goed adviseren. Zij kunnen onmogelijk alle aftrekposten, uitzonderingen en bepalingen kennen. Dit hoeft ook niet, want
Belastingadviesbureau Esselink + Esselink uit Apeldoorn kent deze allemaal. De laatste fiscale wijzigingen passen wij als eersten voor particulieren en ondernemers maar ook voor de klanten van accountants en zakelijke dienstverleners toe. Niet voor niets zijn wij getooid met het motto ‘Meesters in Financiën’’.

Raad en daad op basis van een betaalbaar abonnement
Vanaf donderdag 26 januari kunnen de eerder genoemde doelgroepen rust creëren in hun belastingtechnische situatie door te kiezen voor de speciale dienstverlening die Esselink + Esselink biedt: een abonnement op de Belastinghulpbox. Op basis van een helder en betaalbaar abonnement, krijgen ondernemers, zakelijke dienstverleners en ook particulieren toegang tot alle belastingtechnische adviezen en diensten die zij in de basis nodig hebben. De ondernemers en particulieren voor zichzelf en de zakelijke dienstverleners uiteraard voor hun cliënten.

De website geeft alle details
Op de speciale website voor deze nieuwe dienstverlening, vinden geïnteresseerden alle details: www.belastinghulpbox.nl. Ook is het mogelijk via deze website gratis documentatie aan te vragen die, per doelgroep, exact uitlegt wat de Belastinghulpbox inhoudt, oplevert en kost.

Esselink + Esselink
Esselink + Esselink biedt ondernemers, zakelijke dienstverleners en particulieren fiscaal altijd een goed verhaal. We zijn volkomen thuis op alle belastingtechnische terreinen en bieden u inhoudelijk stevig houvast in de vaak complexe en onduidelijke belastingwetgeving. De drijvende krachten achter Esselink + Esselink zijn de goed opgeleide en zeer ervaren belastingadviseurs Patrick Esselink en Michel Esselink. Hun titel is niet voor niets verheven tot de pay off voor Esselink + Esselink: Meesters in financiën.

Noot voor redacties: voor meer informatie, beeldmateriaal of een aanvullend interview, neemt u contact op met mr Patrick Esselink, Badhuisweg 78, 7314 JM Apeldoorn. Postbus 10201 7301 GE Apeldoorn. Tel.: 055 -576 25 24, mobiel: 06 53 51 85 50. E-mail: patrick@esselinkenesselink.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*