Nooit meer spam voor Hostnet klanten door partnerschap met SpamExperts

SpamExperts, de toonaangevende leverancier van e-mailbeveiliging, en Hostnet, de grootste leverancier van hosting- en domeinnaamdiensten in Nederland, gaan gezamenlijk de strijd aan tegen spam. Vandaag is dit partnerschap officieel aangekondigd. Hostnet heeft het filtersysteem van SpamExperts geïmplementeerd om al haar inkomende en uitgaande e-mail te filteren. Klanten van Hostnet beginnen daardoor het nieuwe jaar goed met spamvrije e-mail.

Bestrijding spam met Local Cloud

Hostnet beheert meer dan 500.000 domeinnamen en meer dan 100.000 hosting abonnementen. SpamExperts is de enige provider die op maat gemaakte e-mail security producten voor webhosting bedrijven aanbiedt. Hostnet is gespecialiseerd in het beheren van hoogwaardige infrastructuren en heeft daarom voor het Local Cloud product van SpamExperts gekozen. Het filter wordt op de eigen hardware binnen de infrastructuur van de webhost geïnstalleerd. SpamExperts managed en monitort het platform en zorgt voor updates van de e-mail security software.

Betrouwbare oplossing voor Hostnet

De diensten van SpamExperts bieden een goede oplossing voor Hostnet: “Voorafgaand aan SpamExperts maakten we gebruik van een interne oplossing die te veel tijd kostte om te onderhouden en niet het hoge niveau van e-mail filtering leverde wat klanten van ons verwachten,” aldus Merijn de Brabander Business Manager van Hostnet. “We zijn erg blij met de diensten van SpamExperts. Ze nemen het ‘spamprobleem’ volledig uit handen, waardoor onze ingenieurs zich volledig kunnen richten op het beheren van onze infrastructuur.” Dankzij deze samenwerking met SpamExperts kunnen we een uitstekend product bieden aan onze klanten, die zeer veeleisend zijn op het gebied van spam filtering. Hierdoor verbetert onze concurrentiepositie,” voegt de Brabander toe.

Kansen voor SpamExperts

SpamExperts is ook zeer tevreden over de samenwerking: “Wij hebben al veel klanten in Nederland maar dat Hostnet daar nu één van is geworden, is iets waar we heel blij mee zijn. De overeenkomst met Hostnet biedt een geweldige kans en referentie voor SpamExperts,” aldus Sam Renkema CEO van SpamExperts.” Zolang spam en virussen de stabiliteit van organisaties als Hostnet en hun klanten blijven bedreigen, is het van groot belang dat wij een veilige en betrouwbare oplossing bieden. Op deze manier heeft het brede klantenbestand van Hostnet een betrouwbare oplossing in de strijd tegen spam en virussen en kunnen zij tegelijkertijd controle over hun e-mail houden.”

Over Hostnet

Hostingprovider en domeinnaamaanbieder Hostnet bv bestaat sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en betrouwbaarste providers in Nederland. Diensten als domeinregistraties, e-mailpakketen, webhosting, virtual private servers (VPS) en dedicated servers worden aangeboden aan zowel de zakelijke- als de particuliere markt. In ruim 12 jaar dat Hostnet bestaat, heeft zij meer dan 500.000 domeinnamen voor 150.000 klanten geregistreerd. Deze groei is met name te danken aan de volgende 3 pijlers: service, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Hostnet is een winstgevend, gezond en onafhankelijk bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam en bestaat uit meer dan 50 medewerkers. Meer informatie over Hostnet en haar diensten is terug te lezen op: www.hostnet.nl.

Over SpamExperts

SpamExperts, opgericht in 2001, is marktleider op het gebied van email beveiligingsoplossingen voor webhosting bedrijven. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland. SpamExperts levert zeer accurate, betrouwbare en betaalbare email beveiliging op maat gemaakt voor webhosts. Naast een filter voor alle inkomende email biedt SpamExperts nu ook een Archiving product en een filter voor uitgaande mail met het doel de IP ranges van webhosts tegen blacklisting te beschermen. Voor meer informatie, ga naar: www.spamexperts.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*