Oh Oh Cherso cast promoot eerste vakantievergelijker voor jongeren in NL

, ,

De website Traveltollie presenteert vol trots de eerste reisvergelijker speciaal voor jongerenvakanties, met als klap op de vuurpijl Jokertje, Bibi, Elize, Gio en Matsoe Matsoe van het bekende Nederlandse tv programma Oh Oh Cherso in het Traveltollie promoteam.

De focus van www.traveltollie.nl ligt op jongeren, en dat merk je. Niet alleen kun je zoeken op prijzen en “normale” zaken, ook vind je de gunstigste hotels die binnen 10 minuten lopen van de clubs liggen of appartementen met een bepaalde leeftijd. Alle reizen van o.a. Gogo, X-travel, Beachmasters en goFun zijn er te vinden. In een oogopslag zie je ook de gemiddelde leeftijd, percentage man/vrouw en singles bij een accommodatie of stad.

Juist in het presenteren van relevante informatie zit volgens Traveltollie het verschil. Jongeren zijn op zoek naar andere vakanties dan gezinnen met kinderen. Zij willen die ene keer in het jaar helemaal uit hun dak gaan. En ze willen waar voor hun geld. Gio: “Ik kwam een keer in een accommodatie terecht, dat was echt een grot, had ik toen maar alle aanbieders mooi met review op een rijtje gehad”. Als jongere kun je het gewoon niet veroorloven om je zuurverdiende geld uit te geven aan een matige vakantie. Elize: “Maar ja ik was voor Chersonissos nog nooit eerder op een feestvakantie geweest, geen idee waar het leuk was”. Op Traveltollie lees je de ervaringen van andere jongeren, zodat je je zelfs als beginnende vakantieganger mooi kunt oriënteren.

Een krachtige feature zijn de door jongeren geschreven reviews. Daar waar normaal accommodaties een slechte review krijgen omdat er veel jongeren zijn, scoren die accommodaties binnen de Traveltollie vergelijker vaak het hoogst. Vlakbij clubs? Ideaal! Dat hoor je een gezin met kinderen niet zo snel zeggen. Geluidsoverlast? Volgens mij was ik dat… Slecht sanitair? Daar zijn zelf jongeren niet van gediend, die gaan op dat gebied toch wel voor kwaliteit. In de vergelijker kun je ook nog eens op een gebruikersvriendelijke manier op beoordelingen zoeken. Jokertje: “Bespaart je ook weer wat in de portemonnee. Jaa toch!”

Traveltollie wil ervoor zorgen dat elke jongere de tijd van zijn of haar leven heeft op vakantie! Maar zoals Matsoe Matsoe wijselijk zegt: “Uiteindelijk moet je er toch zelf een feestje van maken!”

De tekst mag herschreven of aangepast worden / quotes niet

Website: www.traveltollie.nl

Vergelijker: www.traveltollie.nl/vergelijken

De volgende Oh Oh Cherso promofoto’s/filmpje mogen vrij gebruikt worden:

http://www.traveltollie.nl/press/images/ohohcherso/jamestollie.jpg
http://www.traveltollie.nl/press/images/ohohcherso/kissthechef.jpg
http://www.traveltollie.nl/press/images/ohohcherso/metdegroep.jpg
http://www.traveltollie.nl/press/images/ohohcherso/opdegrond.jpg
http://www.traveltollie.nl/press/images/ohohcherso/SHUTTERSHADES.jpg
http://www.traveltollie.nl/press/images/ohohcherso/tolliedrinkt.jpg
http://www.traveltollie.nl/press/images/ohohcherso/tolliewink.jpg
http://www.traveltollie.nl/press/images/logo_tollie.png

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Joeri Oomen

0626473452

joeri(apenstaartje)itchmedia[punt]nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*