Ongevalsonderzoek en Ongevalsanalyse Copla masterclass / workshop voor veiligheidskundigen

Op 15 mei 2012 start Copla Opleiding Training en Consultants de tweedaagse Hobéon SKO-erkende Masterclass Ongevalsonderzoek, speciaal voor veiligheidskundigen HVK of MVK. Op 7 juni start de Masterclass Ongevalsanalyse. De masterclasses / workshops van Copla zijn interactief van opzet. Bij het behandelen van de onderwerpen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de praktijksituatie en vragen van de deelnemers.

Masterclass / workshop Ongevalsonderzoek – 15 mei en 5 juni 2012
Het onderzoeken van ongevallen en incidenten kan waardevolle informatie opleveren voor uw organisatie. Dit is echter alleen het geval als op de juiste manier onderzoek wordt gedaan. Hoe krijgt u de juiste feiten boven tafel en hoe legt u ze vast. Deze masterclass geeft juist hierop antwoord.

Masterclass / workshop Ongevalsanalyse – 7 juni en 21 juni 2012
Vooral bij complexere (bijna) ongevallen en incidenten bestaat de behoefte aan het ordenen van onderzoekinformatie en het vaststellen van (basis)oorzaken. In deze masterclass maakt u kennis met methodieken om deze ordening aan te brengen en de (basis)oorzaken vast te kunnen stellen. Deze masterclass sluit aan bij de Masterclass Ongevalsonderzoek.

Locatie: Harderwijk.
Kosten: € 775- voor Copla-veiligheidskundigen en € 875,- voor overige veiligheidskundigen.

Master your skills en schrijf nu in voor één van de workshops / masterclasses. Totaal maximaal 12 deelnemende veiligheidskundigen. VOL=VOL. Surf voor meer informatie en inschrijving naar www.copla.nl. Voor vragen kunt u natuurlijk ook bellen: 0341 430848.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*