Payrolling groeit tijdens eurocrisis

, ,

Utrecht – Veel bedrijven kijken naar hun kosten en gaan over op payrolling. Het uitbesteden van alle personele rompslomp leidt tot veel besparing in tijd en maakt het personeelsbeheer efficiënter. Vooral horeca payrolling is bekend in Nederland, maar in feite komt elk bedrijf hiervoor in aanmerking. Niet alleen voor de groten, maar vooral ook in het MKB. In feite is er voor elke organisatie een ‘payroll solution‘.

De Stichting SOMS heeft haar onderzoek net afgerond en biedt bedrijven via www.payrollingleveranciers.nl de mogelijkheid om te onderzoeken wat het voor hen zou kunnen besparen op maand basis.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*