PEAK-IT biedt financiële zekerheid rondom Windows platform

Naarden, 24 januari 2012 – Veel organisaties overwegen over te gaan naar een nieuw Windows platform. Dit brengt veel onzekerheid mee in deze onzekere tijden. PEAK-IT biedt nu zekerheid door een uniek ROI rapport te introduceren.

Voor klanten die graag willen weten welke financiële gevolgen een overstap naar Windows 7 heeft, biedt PEAK-IT nu een gratis Return of Investment rapport. Gebaseerd op een ROI tool welke mede door Microsoft is ontwikkeld, krijgt de klant inzicht in welke kosten hij kan verwachten en welke voordelen dit nieuwe platform, ook financieel, biedt. Hiermee wordt voorspeld in hoeveel tijd de investering zichzelf terugverdient.

“PEAK-IT is altijd op zoek naar tools en oplossingen die onze klanten verder helpen”, zegt Maarten Cobelens, Directeur PEAK-IT. “Naast onze Systeembeheer en Helpdesk benchmark is het ROI rapport de volgende dienst om onze klanten te ondersteunen.“

PEAK-IT adviseert en ondersteunt organisaties bij migraties naar nieuwe platformen. Naast haar standaard migratiediensten, adviseert zij haar klanten over de compatibiliteit van de huidige hardware en software. Zij heeft kennis van en ervaring met alle aspecten van een grote migratie en  kan haar klanten als geen ander adviseren over de juiste stappen. Via www.peak-it.nl/migratie kunnen organisaties het gratis ROI rapport aanvragen.

Over PEAK-IT
PEAK-IT (www.peak-it.nl) is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering voor Support en Beheer en Detachering van ICT specialisten, met optie tot overname. Ook specialiseert PEAK-IT zich in Co-sourcing op het gebied van Helpdesk en Beheer, ICT Outsourcing, ICT Projecten en Consultancy. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland en heeft onlangs een kantoor geopend in Keulen, Duitsland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs – voor de vierde keer op rij – door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*