Relatiegeschenken, wanneer geeft u ze?

, , ,

Concertlampje2012 is begonnen en dat betekent nieuwe geefmomenten op de geefmomentenkalender. Vaak worden relatiegeschenken op de bekende momenten gegeven (o.a. Kerst, valentijnsdag ,en secretaresse dag, klantendag, beurs etc.). Het is nog effectiever als een relatiegeschenk op een onverwacht moment wordt gegeven. Dat verrast de ontvanger nog meer en het versterkt de relatie.

Er zijn geefmomenten per branche te bedenken, zoals de dag van de Zorg. Sportevenementen en muziekfestivals zijn ook zéér geschikt om uw relaties mee naar toe te nemen en ze een herinnering aan de dag mee te geven. Uiteraard bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo of website.

Hieronder enkele voorbeelden van originele geefmomenten.
– Doktersassistente dag (15 maart) – mini EHBO set
– Floriade (vanaf 5 april) – Take Away mok Flower
– Week van de Ondernemer (17-19 april) – notitieboekje
– Dag van de Brievenbusreclame (24 mei) – parker pennen
– North Sea Jazz Festival (6-8 juli) – concertlampje
– Nijmeegse Vierdaagse 17-20 juli) – flesje bronwater
– Nationale Bedrijfsuitjes dag (9 september) – t-shirts
– Dag van de Leraar (5 oktober) – kinderrugzak
– Dag van de Duurzaamheid (6 november) – Eco tas
– Dag van de Vrijwilliger (7 december) – Charles Dickens balpen Crystal

2012 Charles Dickens jaar
Verder willen we u nog wijzen op het feit dat het jaar 2012 in het teken staat van Charles Dickens. In 2012 gedenken/vieren we de 200e verjaardag van Charles Dickens. Iedereen zal weten dat Charles Dickens een bekend engelse schrijver was, vooral bekend van A Christmas Carol, Oliver Twist en David Copperfield.

Van Helden relatiegeschenken heeft ook zeer luxe, mooi vormgeven en kwalitatieve Charles Dickens schrijfwaren, bureau accessoires en paraplu’s in het assortiment. Een zeer mooi en geschikt relatiegeschenk in 2012!

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken (bedrukt)? Of bent u op zoek naar promotieartikelen voor een specifieke doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*