TMHE lanceert mobiel spel Forklift Challenge

Forklift ChallengeToyota Material Handling Europe lanceerde Forklift Challenge, de allereerste mobiele toepassing van TMHE in de industrie van de goederenbehandeling. Doel van de app is het bewustzijn over de mogelijkheden van het Toyota Systeem van Actieve Stabiliteit (Toyota SAS) aan te wakkeren.

Forklift Challenge: wat?

Tijdens ‘Forklift Challenge’ neemt u zelf plaats op de stoel van de vorkheftruckchauffeur en kunt u het type werk ervaren dat plaatsvindt bij goederenbehandeling. Tegelijkertijd moeten spelers de speciale elementen van SAS benutten om het risico op ongevallen te verminderen en de productiviteit te verhogen. In de realiteit zijn de SAS-functies altijd actief en werken ze samen om de chauffeurs, heftrucks en goederen te beschermen. Op die manier helpen de met SAS uitgeruste forklifts de kosten van klanten te verminderen.
“Het is meer dan alleen maar een spel”, bevestigt Hugues Van Espen, Senior Director Marketing, Communications & Online channel. “De ‘Forklift Challenge’ werd namelijk specifiek ontworpen om de voordelen van Toyota SAS in termen van veiligheid en kostencontrole op een plezierige manier te illustreren aan zowel klanten als chauffeurs. Het spel biedt een uitstekende mogelijkheid om te visualiseren en te ervaren wat Toyota SAS kan betekenen voor onze klanten met betrekking tot vermindering van ongevallen en schadekosten.”

Het doel voor de spelers in de ‘Forklift Challenge’ is om maximale productiviteit te bereiken bij het uitvoeren van allerhande taken binnen de goederenbehandeling. Dit alles vindt plaats in een spannende race tegen de klok. In elke ronde zijn er verschillende locaties waar de speler een lading veilig moet laden en lossen. De SAS-elementen moeten hierbij worden geactiveerd om ongevallen of verlies van ladingen te voorkomen. Laat de speler dit na, dan loopt de chauffeur extra schadekosten op of wordt hij zelfs gedwongen om een strafronde te rijden.

Het spel werd ontwikkeld op een manier waarop maximaal gebruik kan worden gemaakt van de gyro in mobiele toestellen. Daardoor genieten de spelers van een uiterst realistische en intuïtieve rijervaring.

Waar vind ik dit leuk heftruck spel?

‘Forklift Challenge’ is vanaf nu online beschikbaar voor PC en MAC via http://www.toyota-forklifts.eu. Het spel is te verkrijgen in verschillende talen (Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Spaans, Deens, Zweeds, Noors en Portugees). De mobiele versie van het spel is gratis te verkrijgen via iTunes voor iPad, iPad 2, iPhone 3GS en iPhone 4. Het is ook beschikbaar op de Android-markt en vereist Android 2.1.

Toyota Systeem van Actieve Stabiliteit (Toyota SAS)

Toyota SAS is het product van jarenlange ervaring in geavanceerde voertuigtechnologie. Als industriële primeur en nog steeds uniek in de voertuigsector, steunt de gepatenteerde Toyota SAS-technologie op het leiderschap van Toyota in de ontwikkeling van veiligheidssystemen voor voertuigen. De met SAS uitgeruste vorkheftrucks van Toyota gebruiken intelligente technologieën om de chauffeurs- en schadekosten te verminderen. SAS bewaakt continu de werking van de vorkheftrucks en voert automatisch correcties uit, wanneer het factoren detecteert die tot instabiliteit van de truck of lading zouden kunnen leiden. Voor meer info kan u terecht op de minisite over SAS via http://sas.toyota-forklifts.be/.

Contactpersoon

Akiko Elmwall, PR Executive, Toyota Material Handling Europe,
E-mail: akiko.elmwall@toyota-industries.eu
Tel.: +46 (0)142 8 6259
GSM: +46 (0)72 701 1577

Over Toyota Material Handling Europe

Toyota Material Handling Europe (TMHE) helpt bedrijven van elke omvang over heel Europa bij de goederenbehandeling met een ruim Toyota forklift aanbod van vorkheftrucks met tegengewicht, BT magazijntrucks, en diensten en oplossingen met toegevoegde waarde, waaronder servicecontracten, verhuur op korte termijn, tweedehands trucks en de Toyota I_Site voor vlootbeheer. TMHE is actief in meer dan 30 Europese landen en zijn hoofdkantoor is in Zweden gevestigd. TMHE beschikt over een Europees kantoor in Brussel en productiecentra in Ancenis (Frankrijk), Bologna (Italië) en Mjölby (Zweden). Met ongeveer 4.500 onderhoudsmonteurs, 7.500 werknemers en een netwerk van onafhankelijke verdelers en agenten is TMHE de Europese regionale organisatie van de Toyota Material Handling Group (TMHG), die deel uitmaakt van de Toyota Industries Corporation (TICO) – de wereldleider op het gebied van uitrusting voor goederenbehandeling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*