Wisseling van de wacht in bestuur PEAK-IT luidt nieuwe groeifase in

Voormalig bestuurder Magnus Holding en Exact Marco Verver wordt CEO van PEAK-IT

Naarden, 24 januari 2012 – PEAK-IT B.V. en haar dochterbedrijven PEAK-IT Managed Services B.V. en Workstreampeople B.V., gezamenlijk één van de leidende ICT-service providers in Nederland, zijn klaar voor een nieuwe fase. Zittend algemeen directeur Maarten Cobelens zal vanaf heden worden bijgestaan door Marco Verver, die als CEO van de PEAK-groep de aandelen van de oprichters heeft overgenomen. Verver maakte onder meer deel uit van het bestuur van beursgenoteerde ondernemingen Magnus Holding en de Executive Committee van Exact Holding en is als commissaris verbonden aan CopyConfirm.com.

ICT-services company PEAK-IT, een van de grotere organisaties voor detachering en beheer op het gebied van IT-infrastructuur en applicaties, heeft afscheid genomen van haar oprichters, Cok Mudde en Guido Vervelde. Zij hebben zich reeds de afgelopen jaren teruggetrokken uit de operationele leiding en willen zich nu weer met nieuwe projecten gaan bezighouden. “PEAK-IT heeft in de afgelopen jaren bewezen succesvol uit de crisis te komen, zo zijn de laatste jaren uitstekende resultaten geboekt in termen van klanttevredenheid, uitbouw van het klanten- en personeelsbestand en rentabiliteit”, aldus Marco Verver.

“Wij zijn erg blij met de komst van Marco Verver”, zegt Maarten Cobelens, Algemeen directeur van PEAK-IT en vervolgt, “Verver brengt met zijn achtergrond in beursgenoteerde IT-consulting en software bedrijven en het daarbij behorende netwerk, een nieuwe impuls voor de groei ambities van PEAK.” Volgens Verver is ICT-services een echte ‘mensen-business’, het enthousiasme en de drive van de PEAK-medewerkers om continu de verwachting van de klant te overtreffen is ongeëvenaard. PEAK-IT zal meer en meer de standaard zetten als de werkgever waar je de eerste pieken in je carrière kunt neerzetten. Verver besluit, “de mensen achter PEAK-IT maken het succes, daarom is dit bedrijf één van de groeiparels in de ICT-services industrie in Nederland.”

Over PEAK-IT
Als één van de grootste ICT dienstverleners in Nederland is PEAK-IT (www.peak-it.nl) gespecialiseerd in detachering voor Support en Beheer en detachering van ICT specialisten, met optie tot overname. Daarnaast legt PEAK-IT zich toe op Co-sourcing op het gebied van Helpdesk en Beheer, ICT Outsourcing, ICT Projecten en Consultancy. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is vanuit 3 vestigingen actief in heel Nederland. Vanwege de continuïteit in flexibiliteit en kwaliteit, is PEAK-IT onlangs – voor de vierde keer op rij – door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*