100% natuurlijke ingrediënten en minstens 25% groenten;

Uncle Ben’s introduceert 100% natuurlijke sauzen

Utrecht, 14 februari 2012 – Uncle Ben’s introduceert de nieuwe lijn 100% natuurlijke sauzen die voor minstens een kwart uit groenten bestaat en alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat. Tevens is het suikergehalte van de sauzen met minstens 8% gedaald en het zoutgehalte met gemiddeld 28 % gereduceerd. Hiermee voldoet Uncle Ben’s aan de strengste richtlijnen van het FSA (Food Standard Agency) om wereldwijd het zoutgehalte in voeding te verlagen. “Met onze innovatieve 100% natuurlijke sauzen komt Uncle Ben’s de consument tegemoet die lekker, snel, makkelijk en verantwoord wil eten.” aldus Eline de Clercq, International Principal Manager Food van Uncle Ben’s.

In de winkel
Vanaf eind januari staan de sauzen, die in Nederland geproduceerd worden, met een nieuwe verpakking in de supermarkt. De lijn bestaat uit vier varianten, Zoetzuur, Zoetzuur Extra Ananas, Coconut Curry en Chilli con Carne. Met de sauzen kan iedereen heel gemakkelijk een lekkere en evenwichtige maaltijd bereiden door bijvoorbeeld vis of kip toe te voegen en te serveren met rijst. De winkelprijs voor de 100% natuurlijke sauzen bedraagt €1,99 per pot.

Over Uncle Ben’s
Uncle Ben’s produceert al meer dan 50 jaar rijst van de beste kwaliteit en smakelijke verantwoorde sauzen. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen hanteert Uncle Ben’s de meest strenge controleprocedures. Inmiddels is het assortiment van Uncle Ben’s wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 30 landen. Voor meer informatie zie www.unclebens.nl
EINDE BERICHT

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eline de Clercq, International Principal Manager Food van Uncle Ben’s. Via eline.de.clercq@pietercil.com of 079-3441148. Bijgaand beeldmateriaal is vrij van rechten te gebruiken bij dit persbericht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*