A Curious Toile, servies met ‘n verhaal

, , ,

Het serviesgoed van ‘A Curious Toile’ ziet er op het eerste gezicht uit als een traditioneel Engels ontbijtservies. Maar als je beter kijkt, vertelt het een heel verhaal. Ontwerpster Tracy Hollins laat zien wat dieren in het bos doen als mensen niet kijken.

Een vliegerende vos, een kip die d’r muis uitlaat, een voetballende koe, een pauw met een spiegel. Niets menselijks is deze dieren vreemd! De afbeeldingen op de borden, mokken, schaaltjes en etagère zijn uitgevoerd met het bekende klassieke Engelse landschap met bomen, bloemen, beesten en her en der een kasteel. Tracy Hollins voegt daar nu dus nog een speelse en onverwachte twist aan toe.

Het servies leent zich fantastisch als ontbijtservies of natuurlijk lekker Engels voor een ‘tea’. A Curious Toile is net als het Loveramics servies Flutter vanaf vandaag te koop via de webwinkel www.kleuroptafel.com

Etagère A Curious Toile van Loveramics via Kleuroptafel

Etagère A Curious Toile van Loveramics via Kleuroptafel

_____________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Meer over Loveramics: http://www.loveramics.com

Voor beeldmateriaal van het Loveramics servies A Curious Toile en meer informatie over Kleuroptafel neemt u contact op met:

Kleuroptafel.com

Titia Olieman

Louis Gribaumontlaan 60
BE 1200 Brussel

info@kleuroptafel.nl

0032 – 489 91 95 02

www.kleuroptafel.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*