Almeerse Vakschilder schildert op maat!

Rino Lammers uit Almere is op en top vakschilder. Hij volgde een gedegen schildersopleiding en heeft zich in de praktijk verder bekwaamd. In 2008 kwam de kentering want door de economische crisis kwam het vakmanschap steeds meer op de achtergrond. Snel werken om met de prijs mee te kunnen werd het motto. Afraffelen is een ergernis voor een vakschilder als Rino die kwaliteit wil leveren.
In 2010 besloot de toen 30-jarige Rino onder de naam Lammers Schilderwerk zijn eigen schildersbedrijf te starten. Hij wilde het plezier in zijn werk weer terug hebben, zelf zijn beslissingen kunnen nemen en werk afleveren waarop de klant én hij trots zijn. Natuurlijk heeft hij het ondernemen met vallen en opstaan moeten leren maar het plezier is terug. Het is voor hem elke weer een plezierige ervaring wanneer de klanten bij oplevering hun waardering voor hem uitspreken.
Rino Lammers is meer dan alleen een traditionele schilder. Hij is gewend de woonwensen van klanten te vertalen in een praktische uitvoering die voldoet aan alle vaktechnische eisen. Hij in feite de regisseur voor al het buiten- en binnenschilderwerk en alles wat daarbij komt kijken. Denk daarbij aan materialen. Hij werkt alleen met gerenommeerde merken als Sikkens en Sigma.
De jonge ondernemer heeft een duidelijke visie op zijn vak die hij graag deelt met zijn klanten. Hij weet dat zelfs in een economische crisis het merendeel van de klanten toch voor kwaliteit gaat. Te vaak wordt hij te hulp geroepen om de schade te herstellen die schilders ‘tegen een laag prijsje’ hebben veroorzaakt. Dat herstel kost meer dan dat het in één keer goed gebeurd zou zijn. Omdat hij geen overheadkosten heeft, kan hij voor iedere klant een offerte op maat neerleggen.
Het werkgebied van Rino Lammers bestrijkt niet alleen Flevoland maar ook Het Gooi en de regio Amsterdam. Hij brengt gratis offerte uit met een duidelijke toelichting van de werkzaamheden en te gebruiken materialen. U bereikt Rino Lammers onder Lammers Schilderwerk, Bredaweg 63, 1324 XT Almere onder nummer 06 10 277 198 of per mail r.lammersschilders@live.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*