Bankstellen voor kleine ruimtes

In de praktijk blijkt het vaak dat de gekochte bankstel of hoekbank eenmaal in de woonkamer, veel te klein of te groot blijkt. Het is verstandig om van te voren de ruimte die bankstellen of hoekbanken in beslag zullen nemen op te meten. Dit kun je doen door bijvoorbeeld, kranten op de plek te plaatsen waar de bank komt te staan. Want soms lijkt de bank in de showroom minder ruimte nodig te hebben. Tussen de bank en de salontafel dient een ruimte van 60 cm in acht worden genomen.

Heb je beperkte ruimte dan, kun je in dit geval de bank onder het raam plaatsen. Een bank pal aan de muur plaatsen, ziet er zo dicht op elkaar uit. Plaats de bank enkele centimeters van de muur. Dit oogt veel mooier. Banken op wielen of kleine pootjes, zijn ook zeer geschikt voor kleine ruimtes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*