Be Informed stelt Gordon McKenzie aan als Directeur Global Public Sector

, , ,

‘Voor het oplossen van bedrijfskundige uitdagingen bij de overheid is een radicaal andere benadering nodig’

Apeldoorn, 28 februari 2012 – Be Informed heeft Gordon McKenzie aangetrokken als Directeur Global Public Sector. McKenzie was hiervoor Managing Director Worldwide Government Solutions bij Microsoft. Bij Be Informed wordt hij verantwoordelijk voor de internationale expansie van Be Informed binnen de overheidssector.

McKenzie deed bij Microsoft uitgebreide ervaring op op het gebied van oplossingen voor overheidsinstanties. Hij raakte gecharmeerd van de aanpak van Be Informed: “De radicaal andere benadering van Be Informed bij het oplossen van bedrijfskundige uitdagingen zoals die in de overheidssector vaak voorkomen, spreekt me zeer aan”, aldus McKenzie.

“Vaak ligt de grote uitdaging bij overheids- en welzijnprojecten niet in het toepassen van de technologie, maar in het correct en accuraat interpreteren van het bedrijfsproces. De modelgedreven oplossing van Be Informed is werkelijk uniek op dit vlak. Resultaten tot nu toe laten zien dat er wereldwijd grote mogelijkheden bestaan voor zo’n platform. Ik ben graag betrokken bij de verdere ontwikkeling ervan.”

Rik Hoogenberg, CEO Be Informed, is verheugd met McKenzie’s komst. “Gordon McKenzie is in staat met een professionele en analytische benadering snel tot de essentie door te dringen. Bovendien delen we dezelfde visie op hoe de overheid zou moeten opereren. Hij zal de internationale ontwikkeling van Be Informed in de publieke sector versnellen.”

Over de komst van Gordon McKenzie naar Be Informed zegt Joe Dignan, Chief Analyst European Public Sector bij Ovum: “Be Informed staat al enige tijd op onze radar als een bedrijf om in de gaten te houden. In de komende Q1 vendor review leggen we uit waarom. Met het binnenhalen van een ex-Microsoft-topman als Gordon McKenzie wordt Be Informed een zeer serieuze partij in de markt van oplossingen voor de overheidssector. De combinatie van de standaardoplossingen van Be Informed met het alom tegenwoordige Microsoft-platform zal een verschuiving in de markt veroorzaken”.

Meer informatie
Be Informed, Cecilia van der Velde: +31 (0)6 55 85 83 78, c.vandervelde@beinformed.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*