Beautycentrum organiseert massagedag

Op woensdag vijftien februari 2012 organiseert een beautycentrum in sauna arrangementen of beauty arrangement, een massagedag voor het goede doel. Een ieder die lekker ontspannen de lente tegemoet wil gaan of mensen die gewoonweg het goede doel willen helpen, kunnen voor een klein bedrag kiezen voor een shiatsumassage of sport- ontspanningsmassage. De massages worden door een team van ervaren en getrainde masseurs verzorgd. Het bedrag dat het goede doel hoopt te verzamelen met de massages is bedoeld voor mensen met kanker. Het geld wordt onder andere besteedt aan wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, nazorg etc.

Een ieder die zich geïnteresseerd is hierin kan zich aanmelden voor een massage. Het goede doel heeft reeds flinke bedragen opgehaald voor kanker, met het organiseren van een estafetteloop vanuit Parijs naar Rotterdam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*