Beerens Business Press kiest AdDynamics voor adserving, yield optimization en RTB

, , ,

PERSBERICHT 

Almere, 7 februari 2012

 

Beerens Business Press kiest AdDynamics voor admanagement

Beerens Business Press (BBP) BV is uitgever van vakinformatie over webwinkelen, contactcenters en direct marketing. BBP streeft naar een zo volledig mogelijk aanbod van kennisoverdracht middels de publicaties Twinkle, Telecommerce, VIP/Doc, MarketingTribune, SponsorTribune, Holland Management Review en de organisatie van congressen, beurzen en cursussen.

Een aantal van de titels zijn in 2011 overgenomen van Lenthe Publishers. Daarnaast is met ingang van 1 januari 2012 de Customer Media Council onderdeel van BBP geworden. De Customer Media Council is uitgever van onder meer van het platform Customermedia.nl en het Customer Media Congres dat jaarlijks in september plaatsvindt.

Peter van Balsfoort, Commercieel Directeur bij BBP: “Deze uitbreiding in titels maakt dat BBP een ander admanagement systeem voor de websites moest inzetten. Wij konden voorheen nog uit de voeten met een basis oplossing. De eisen van de adverteerders veranderen echter sterk en BBP wil daar als uitgever uiteraard professioneel op inspelen.”

Na een oriëntatie op diverse admanagement systemen is de keuze op AdDynamics gevallen. AdDynamics is een onafhankelijk Nederlands ad delivery en yield management platform. Door middel van intelligente matching technieken binnen één geïntegreerd platform helpt AdDynamics uitgevers en online advertentie netwerken kosten te besparen en de opbrengst van hun inventory te verhogen.

Peter: ”AdDynamics is een Nederlands product en dat vinden wij belangrijk. Het maakt dat zij de Nederlandse markt goed kennen waardoor we snel met elkaar kunnen schakelen. En bij een Nederlands product hoort een Nederlandse prijsstelling en dat is ook fijn. De komende weken zal ons netwerk worden omgezet en we zien uit naar de eerste resultaten.”

Roy Schuuring, CEO van AdDynamics: “We zijn verheugd met de keuze van BBP voor AdDynamics. Naast het basis admanagement zullen we voor BBP ook bezoekersprofielen gaan opbouwen en gaan aansluiten op Real Time Bidding platformen. In combinatie met de in AdDynamics opgenomen yield optimization zal BBP daardoor meer inkomsten uit haar online activiteiten gaan halen.”

Naast de websites verstuurt BBP veel digitale nieuwsbrieven, waarvan een aantal een dagelijkse frequentie hebben. AdDynamics zal ook de advertenties in deze nieuwsbrieven serveren.

Paul van Ravenswaaij, webmaster BBP: “De mogelijkheid om binnen nieuwsbrieven advertenties te kunnen tonen was voor ons een cruciaal onderdeel in de keuze voor ons nieuwe admanagement systeem. AdDynamics bleek daar prima aan te voldoen.”

Over BBP

Beerens Business Press (BBP) BV, gevestigd te Woerden, is uitgever van vakinformatie over webwinkelen, contactcenters en direct marketing. BBP streeft naar een zo volledig mogelijk aanbod van kennisoverdracht middels de publicaties Twinkle, Telecommerce, VIP/Doc, MarketingTribune, SponsorTribune, Holland Management Review en de organisatie van congressen, beurzen en cursussen.

Met ingang van 1 januari 2012 is de Customer Media Council onderdeel van BBP geworden. De Customer Media Council is uitgever van onder meer van het platform Customermedia.nl en het Customer Media Congres dat jaarlijks in september plaatsvindt.

Over Adynamics

AdDynamics is een Nederlands ad delivery en yield management platform waar de afgelopen 6 jaar aan is ontwikkeld. AdDynamics beweegt zich op het high end niveau van de online advertising markt en integreert verschillende aspecten van deze markt in één platform. De focus ligt op het bieden van optimale functionaliteit en opbrengsten voor uitgevers en sales netwerken. Door uitgebreide functionaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijsstelling is het AdDynamics ambitie om binnen 5 jaar een middelgrote speler op de Europese online advertentiemarkt te zijn.

# # #

NOOT VOOR REDACTIE: (niet ter publicatie)

 

Voor meer informatie over Beerens Business Press (BBP)  kunt u contact opnemen met:

BBP

Peter van Balsfoort – Commercieel Directeur

T: 0348 – 415305

E: p.vanbalsfoort@bbp.nl

W: www.bbp.nl

Voor meer informatie over AdDynamics kunt u contact opnemen met:

AdDynamics BV

Roy Schuuring – CEO

T: 036-7501318

E: r.schuuring@addynamics.eu

W: www.addynamics.eu

De factsheet van AdDynamics:  http://www.addynamics.eu/assets/pdf/factsheet.pdf

Voor images die gebruikt kunnen worden bij de persberichten:

http://www.addynamics.eu/assets/zip/AdDynamics_Integrated_Adserving_Platform_-_images.zip

download de .zip file met daarin de volgende images

  1. logo AdDynamics
  2. image positionering AdDynamics
  3. image AdDynamics Dashboard
  4. image screen AdDynamics Targeting
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*