Behang New York: Breng de city in huis

New York blijft een stad met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. The ‘Big Apple’ of the City trekt aan dankzij de typische gele taxi’s, de straten en blocks, de skyline en de imposante bruggen. Maar je hoeft er niet meer te wonen om er elke dag van te genieten. Met het nieuwste fotobehang is het mogelijk om NY City in huis te halen. Een New York behang hoeft helemaal niet veel te kosten en je hebt er zeker enkele jaren plezier van. Bij behang online vind je heel wat verschillende designs terug.

Eurographics heeft een behang met de skyline van New-York. Het komt in 8 afzonderlijke delen om gemakkelijk op te hangen en is één van de goedkopere versies op de markt. Met een afmeting van 2,54×3,66 meter vul je algauw een hele muur. Een indrukwekkende Brooklyn Bridge die tegelijk een opvallende verschijning zal zijn in je interieur. Bij Acaza kan je dit fotobehang kopen.

Naast het klassieke New-York behang heeft Eurographics ook een erg populair design in de vorm van een indrukwekkend kantooruitzicht. Een zicht over de skyline van New York waar je bijna hoogtevrees van krijgt. Dit behang heeft een afmeting van 254x366cm en daarmee kan je een volledige muur gemakkelijk een nieuwe look geven. Of het nu voor een bureau is of voor een woonkamer, met dit New York behang maak je zeker een ongelijfelijke indruk op iedereen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*