Bellezza introduceert Bamboe Badlinnen

Bellezza introduceert een geheel nieuwe badlinnen lijn ” Bamboe”. Dit exclusieve badlinnen, gemaakt van bamboevezels, is drie tot vier keer zo absorberend als katoen, voelt zijdezacht aan en heeft een hoge slijtvaste capaciteit. De collectie bestaat uit washandjes, gastendoekjes, en handdoeken in twee afmetingen, zijn huidvriendelijk en behouden hun vorm, zelfs na vele wasbeurten. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen van bamboe zijn deze artikelen ook ideaal voor mensen met allergieën.

Speciale kenmerken van Bamboe:
* hoge vochtopname
* blijvend zijdeachtige glans
* voelt zeer zacht aan
* sneldrogend
* natuurlijke antibacteriële stof
* milieu en klimaat vriendelijk
* het badlinnen is gemaakt van 90% bamboe en 10% katoen
* op 30 graden wassen volstaat voor een schone was

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*