Bespaar energie. Zorg voor isolatie van uw dakkapel

Met goede isolatie in uw woning kunt u jaarlijks veel geld besparen. Dat geldt ook voor uw dakkapel. De investering verdient u terug via een lagere energierekening. Zeker als de temperaturen onder nul schieten.

Een woning verliest warmte via ramen en muren, via het dak en via de vloer van de begane grond. Isolatie van deze oppervlakten vermindert het warmteverlies en verbetert het comfort in huis. Isolatie voorkomt een hoge energierekening en onnodige milieubelasting.

Bij het kiezen van een dakkapel is het verstandig ook naar de isolatiewaarden van de gebruikte materialen, de constructie, het raam en de installatie te vragen.

De kunststof dakkapellen van BM Daktechniek beschikken standaard over beglazing met isolatieglas HR++. Lekker warm in de winter en warmte afstotend in de zomer. De houten dakkapellen en kunststof dakkapellen van BM Daktechniek worden volledig geïsoleerd opgeleverd. Bij het plaatsen van de dakkapel worden de aansluitingen met het dak nauwkeurig dicht gedicht, zodat geen warmte verloren gaat of tocht ontstaat.

Informeer naar de isolatiewaarden van uw nieuwe houten of kunststof dakkapel. Bekijk de prijzen dakkapel en vraag een offerte dakkapel aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*