Besparen door goedkope autoverzekering afsluiten

Mensen met een auto betalen op het moment meer dan ooit voor een liter benzine aan de pomp. Door de duurder wordende olie en de zwakker wordende euro is de benzine prijs de afgelopen periode naar recordhoogte gestegen. Voor een liter benzine wordt ruim €1,76 betaald, wat gelijk is aan ongeveer vier gulden.

Automobilisten kunnen het autorijden nog betaalbaar houden door, eerst een goedkope autoverzekering vergelijken en vervolgens een autoverzekering afsluiten die voordeliger is. Is de auto al jaren verzekerd bij eenzelfde verzekeraar, dan is het wellicht verstandig om over te stappen naar een andere verzekeraar. Een goedkope autoverzekering kan u enkele tientallen euro’s voordeel opleveren.

De autorijder kan autorijden betaalbaar houden door onnodig brandstofverbruik uit de weg te gaan. Fietsenrekken, skibox’s, imperiaals op de auto zuipen extra brandstof, alsook een open raam en een beladen kofferbak. Elke tien kilo extra bagage betekent minimaal twee procent meer brandstof verbruik.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*