Boek “Zorg, een positief verhaal!” is uitgebracht

Vindt u ook dat er wel heel veel negatieve verhalen rondgaan over de zorg? Vindt u ook dat er juist ook zo veel mooie en positieve kanten zijn aan het werken in de zorg? Vindt u ook dat juist die verhalen verteld moeten worden?
Chantal Geertman en Margit Kiewit vonden dat ook. Zij zijn die mooie en positieve verhalen gaan verzamelen en hebben deze gebundeld in het boekje “Zorg, een positief verhaal!”
In het boekje vindt u verhalen uit diverse onderdelen van de zorg. Het zijn grappige, ontroerende, mooie en vooral positieve verhalen, verteld door de zorgmedewerkers zelf. Het bleek dat er mooie verhalen in overvloed zijn. Zorgverleners dragen het vak een warm hart toe en belangrijker nog de mensen waarvoor ze zich iedere dag inzetten.
Het boek is een prima cadeau voor zorgverleners. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van het ontvangen van het diploma, de dag van de verpleging of als dank na een drukke periode,.
Wilt u zelf uw verhaal vertellen? Wilt u de verhalen van uw eigen zorginstelling verzamelen en bundelen? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres.
U kunt het boekje bestellen via www.zorgpositief.nl of door een mail te sturen naar info@zorgpositief.nl.Zorg een positief verhaal

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*