Caravanstalling nieuwe stijl groot succes

De tijden dat je caravan, oldtimer of boot in een achteraf loods of boerenschuur moest stallen, zijn definitief voorbij. Professionele Stalling31 bestaat nu bijna 2 jaar en is een groot succes. De stalling nieuwe stijl biedt naast veel ruimte ook allerlei stallingspakketten en een deskundige, vaste beheerder. Alles is online te regelen via een eigen account. Een hele zorg minder voor de eigenaren, zeker voor hen die er meerdere keren per jaar opuit willen zonder zorgen over caravanstalling.

De caravanstallingen zijn ruim en hoog en voldoen aan een vastgesteld serviceniveau, waardoor zonder ‘kleerscheuren’ zo vaak in- en uitgereden kan worden als nodig is. De vaste beheerders zijn vaak deskundige chauffeurs die zorgen voor het transport van boten, caravans, auto’s (oldtimers), vouwwagens en campers tot 4.50 hoogte.

De stalling biedt allerlei gratis extra’s die de eigenaar ontlasten. De objecten worden bijvoorbeeld desgewenst afgespoten, de bandenspanning gecheckt en waterreservoirs kunnen worden aangevuld. Het basispakket caravanstalling is overzichtelijk en ideaal voor mensen die de caravan maximaal twee keer per jaar willen ophalen.

Naast het basispakket zijn er pakketten op maat voor gebruikers die hun boot, caravan of auto vaak willen ophalen. Ook is er een speciaal pakket voor stalling camper.

De klant krijgt op http://www.stalling31.nl, de site met een groot aanbod caravanstallingen, een eigen account waar hij alles kan beheren: van facturen  en ophaalberichten tot verzekeringen en eventuele schaderegistraties. Stalling31 gaat ervoor zorgen dat focwa-keuringen en schadeherstel door de dealer ook op locatie kan gebeuren.  Ook dit kan via de website worden geregeld. Bovendien is er een centrale professionele en klantvriendelijke klantenservice die helpt bij alle voorkomende vragen over caravanstalling.

Inmiddels zijn er 12 stalling31-locaties in onder andere Heerhugowaard, Dedemsvaart, Woudrichem, Bergenm, Almere en Beemster. Stalling31 is continu bezig om uit te breiden en is op zoek naar nieuwe locaties in Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*