Compacte iPad anti-diefstal standaard voor winkelbalie

Safeguard iPad2 aluminium frame met Spacepole tafelstandaard.

Set van baliestandaard met iPad beveiligde wandhouder geschikt voor retail en openbare ruimtes. De iPad2 Safeguard frameoplossing bestaat uit een stalen Multigrip plaat met een geborstelde aluminium bovenkant.

Deze tafelstandaard is uitgerust met de gepatenteerde Duratilt mechanisme. Dit bestaat uit 13 onderdelen die 250.000 keer getest zijn en in retail omgeving bewezen hebben dat ze vijf jaar functioneren zonder slijtage en smering. In combinatie met een Multigrip onderplaat en een Safeguard frame een perfecte iPad mounting oplossingen voor tafel of balie.

Gemaakt door Ergonomic Solutions; sinds 1996 marktleider in retail oplossingen zoals de Spacepole, Clicksafe en Multigrip oplossingen voor mounting van pinterminals en POS apparatuur. In Nederland nu te koop bij Laptopcomfort.nk

www.laptopcomfort.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*