Copla Middelbare Veiligheidskundige Opleiding (MVK) Boxmeer en Hengelo

Veiligheid op het werk is een actueel thema in iedere organisatie. Het waarborgen van veiligheid wordt steeds belangrijker en is niet altijd eenvoudig. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het voorkomen van risico’s is een vak apart en verveelt nooit. De wettelijke kaders, technische ontwikkelingen en organisatiebehoeften zijn constant in beweging.  Beleid, uitvoering en controle moeten voortdurend worden bijgesteld aan nieuwe eisen. En vergeet ook de medewerkers niet. Hun veiligheid is uw werk. U heeft contacten in het bedrijf van hoog tot laag. 

Veiligheidskunde, vak van de toekomst

Voor onze eerst volgende MVK opleiding zijn nog enkele opleidingsplaatsen vrij.

We starten weer in de regio op maandag 5 maart 2012 in Boxmeer en op dinsdag 20 maart 2012 in Hengelo. Kijk voor actuele data en plaatsen op onze website http://www.copla.nl/agenda/

De Opleiding MVK is een door Hobéon SKO-erkende opleiding op postmbo-niveau. Het is een praktische, allround veiligheidsopleiding waarmee u in iedere sector aan de slag kunt als veiligheidskundige. Ook in meer risicovolle sectoren, zoals de bouw, industrie en (petro)chemie. 

Vraag meer informatie aan van de Middelbare Veiligheidkundige Opleiding (MVK): http://www.copla.nl/contact/aanvragen-informatie/?opleiding=4

Resultaat

In de opleiding verwerft u kennis over veiligheid, gezondheid en welzijn op het werk. Dit betekent dat u, afhankelijk van de plaats en de functie waarin u opereert: 

Inzicht heeft in organisatie, beleid en zorgsystemen.

Knelpunten op het gebied van veiligheid, gezondheid en preventie kunt signaleren.

De relevante wetten, normen en richtlijnen kunt vertalen naar adviezen richting de organisatie.

Adviezen op een correcte manier (schriftelijk) kunt rapporteren.

In staat bent om voorlichting en onderricht te verzorgen

 Doorgroeimogelijkheden

Na het succesvol afronden van de opleiding MVK zijn er volop mogelijkheden binnen het veiligheidsvak. We houden u kennis up-to-date met bijvoorbeeld onze jaarlijkse vakgroepdag, digitale nieuwsbrief, netwerken en masterclasses. Bovendien kunnen onze consultants u helpen de veiligheid in uw organisatie verder te ontwikkelen.

Na het succesvol afronden van de opleiding MVK zijn er volop mogelijkheden binnen het veiligheidsvak. Wanneer u beschikt over een hbo-denkniveau en/of hbo-werkniveau en technische vakkennis kunt u uw opleiding bij Copla vervolgen met de Hogere Veiligheidskundige Opleiding.

Persoonlijk en deskundig

De opleiding wordt gegeven door eigen, in de praktijk actieve docenten. We houden de groepen bewust klein (max. 16 deelnemers). Hiermee doen we recht aan het intensieve leerproces en is er voor, tijdens en na de cursus voldoende ruimte voor persoonlijk contact, groepsinteractie en begeleiding. Copla geeft bovendien 100% diplomagarantie.

Meer informatie en aanmelding

Meer informatie over de opleiding MVK, startdata, locatie en onze aanpak vindt u op http://www.copla.nl. U kunt via onze website de uitgebreide brochure downloaden en direct aanmelden. Vanaf 8 deelnemers kunnen wij deze opleiding ook in company voor u organiseren. Bellen of mailen voor informatie en persoonlijk advies kan natuurlijk ook altijd, tel. 0341 430848, info@copla.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*