De jaarlijkse eGamling Review Awards

Ieder jaar worden de awards van eGaming Review uitgereikt. Afgelopen jaar gebeurde dit op 30 november in Londen. Hieronder vind je een aantal van de belangrijkste prijzen.

Het Ierse bedrijf Paddy Power kreeg drie awards, zij hadden het beste sociale netwerk, het  beste affiliatie programma en de beste customer service. De beste online bookmaker was bet365, zowel in algemene zin als wat het in-sport wedden betreft. In-sport wedden betekent dat personen wedden tijdens sportevenementen.  De grootste concurrent van bet365  in de Oddschecker Top10 is Betfair. Betfair werd dit jaar gezien en verkozen tot de beste mobiele sportsbook operator. Oddschecker kreeg een prijs voor de beste vergelijkende site, vanwege hun bookmakers top10.

888poker kreeg de award voor beste pokersite. Dit is een erg belangrijke en geliefde prijs, omdat de concurrentie hier heel groot is. Dit komt omdat grote sites als PokerStars en PartyPoker hierbij ook meespeelden in de race. Gamesys werd gekozen tot de beste operator op het terrein van de gokkasten en zij kregen ook nog de prijs voor de beste marketingcampagne.

Op 23 en 24 januari 2012 zullen in Londen de Totally Gaming Awards 2012 plaatsvinden, net als The International Gaming Awards (IGA) 2012. Wie zal er nu welke prijzen binnenslepen?


Over Ace Ten

Ace Ten is een website gemaakt door blackjack experts. Deze website is een autoriteit op het gebied van blackjack. Het aanbod bestaat uit een scala van informatie en bronnen over het spel van online blackjack.  Onze belangrijkste doelstelling is het bieden van een uitgebreide dekking inclusief artikelen, discussies, tips, strategieën en interactieve middelen wat zal helpen de kennis en plezier van spelers te vergroten.

Kijk op de website: Ace-Ten online blackjack

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*