De voordelen van een ex lease auto kopen

, ,

De voordelen van een ex lease auto
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ex lease auto’s zijn, zeker gezien de mate van afwerking en de leeftijd, zeer goedkoop. Doordat automodellen in de lease auto industrie snel ‘verouderen’, gaan ze relatief snel in de verkoop. Door het aantal leaserijders in Nederland is het aanbod en de verkoop leaseauto branche groot.

Verkoop leaseautoEr zitten vaak vele extra’s in leaseauto’s, zoals bijvoorbeeld ingebouwde navigatie systemen en mooie velgen. Zeker vergeleken met de particuliere tweedehands verkoop, is de afwerking van een leaseauto dus vaak veel hoger. Over het algemeen kan gesteld worden dat leaseauto’s voor hun leeftijd veel kilometers hebben gemaakt, maar hier staat tegenover dat het onderhoud van deze auto’s geheel up to date is. Lease-auto rijders kunnen immers kosteloos hun auto laten onderhouden en dit gebeurt ook bij de merkdealer, waarbij enkel nieuwe onderdelen worden gebruikt. Lease auto’s die in de verkoop gaan zien er dan ook als nieuw uit en hebben een compleet bijgehouden onderhoudsrapport.

Het aandachtspunt bij de koop van ex lease is wel de eventuele slijtage door de vele kilometers die vaak al zijn gereden, denk hierbij aan de banden, schokbrekers e.d. Daar staat tegenover dat het onderhoud altijd up to date is, controleer dit altijd even door het onderhoudsrapport te bekijken. Neem ook de tijd voor een goede proefrit.

Dus bent u op zoek naar een relatief jonge occasion met veel luxe en extra’s, goed onderhouden en natuurlijk goedkoop, denk dan aan een ex lease auto.

MKB Autolease
Speciaal voor de verkoop van ex lease auto’s heeft MBK autolease een website ontwikkeld.
Wij brengen GEEN AFLEVERKOSTEN in rekening. De auto’s zijn perfect onderhouden en worden in bijna alle gevallen geleverd met de volledige onderhoudshistorie. En natuurlijk van de eerste eigenaar.

Verkoop aan particulieren iedere werkdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur in Amersfoort.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*