Dierenapotheek.nl gelanceerd

7-2-2012 Lochem, Recent is de nieuwe website dierenapotheek.nl live gegaan. De online dierenapotheek verkoopt diergeneesmiddelen en dierverzorgingsproducten voor honden, katten en knaagdieren.

Voortgekomen uit de dagelijkse praktijk

Dierenapotheek.nl is voortgekomen uit de dagelijkse praktijk. De oprichters van het internet bedrijf hebben meer dan 20 jaar praktijkervaring als dierenartsen. Uit de ervaring als dierenartsen is gebleken dat steeds meer mensen behoefte hebben aan kwalitatieve diergeneesmiddelen die via een betrouwbare webwinkel snel te verkrijgen is. Dierenapotheek.nl is opgezet om in die behoefte te voldoen. Dierenapotheek.nl verkoopt dus niet alleen diergeneesmiddelen van betrouwbare merken, maar de mensen achter de webwinkel hebben er ook jarenlang mee gewerkt. De merken die Dierenapotheek.nl aanbiedt zijn o.a.:

  • Drontal
  • Frontline
  • Milbemax
  • PrimeVal en
  • Virbac animal health

Voordelen van Dierenapotheek.nl

Dierenapotheek.nl heeft een 24 uurs verzendservice. U weet dus dat u het medicijn voor uw huisdier snel in huis heeft. U kunt ook deskundig advies krijgen van dierenartsen. Zowel het telefoonnumer en email adres staan duidelijk op de website vermeld. De dierenapotheker heeft een uitgebreid assortiment waar de beste merken onderdeel van uitmaken. De betaling wordt via iDEAL verwerkt dat betekent dat u zeker kunt zijn van een veilig betaalproces. Bij bestellingen vanaf 50 euro is de verzending trouwens gratis!

Bezoek voor meer informatie de Dierenapotheek.nl

Contactgegevens:
Op werkdagen tussen:
09.00 – 16.00 uur
Telefoon: 0573-491514
Email: info@dierenapotheek.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*