Editie boek Gouden Handdruk 2012 verkrijgbaar

Recent heeft Gouden Handdruk Specialist de dertiende en nieuwste editie van het boek Gouden Handdruk 2012 uitgebracht. Dit handzame boek is geschreven voor werknemers die binnenkort een ontslagvergoeding ontvangen. Het aantal ontslagenen zal in 2012 toenemen. Het CPB verwacht dat in 2012 gemiddeld 475.000 mensen werkloos zijn, 90.000 meer dan in 2011. Het boek Gouden Handdruk 2012 geeft inzicht in de bestedingsmogelijkheden van een ontslagvergoeding. Het boek behandelt alle facetten van de gouden handdruk: direct afrekenen met de fiscus, een stamrechtverzekering, gouden handdruk banksparen en het oprichten van een stamrecht BV. Naast de bestedingsmogelijkheden gaat auteur Marius Winter in op tal van aspecten die gelden binnen het huidige ontslagrecht. Het boek Gouden Handdruk 2012 biedt iedere werknemer die te maken krijgt met ontslag een handleiding waarmee de werknemer maximaal profijt kan halen uit de ontslagvergoeding. Het boek kan kosteloos worden aangevraagd op de website van Gouden Handdruk Specialist.

Boek Gouden Handdruk 2012

Nieuw in Gouden Handdruk 2012
De nieuwste editie van het boek Gouden Handdruk 2012 behandelt een aantal nieuwe onderwerpen, zoals de maximering van de ontslagvergoeding in 2013 voor bestuurders in de publieke sector en het (vervallen van) startkapitaal bij het oprichten van een stamrecht BV. “ Complexe regelgeving en de introductie van de nieuwe bestedingsoptie gouden handdruk banksparen maken het voor ontslagen medewerkers lastig om een goede keuze te maken bij het besteden van de ontslagvergoeding”, stelt Marius Winter. “Met een jaarlijkse update rondom ontslag en ontslagvergoeding helpen wij hen. Het boek Gouden Handdruk 2012 geeft op heldere wijze inzicht over wat er allemaal komt kijken bij ontslag en het besteden van de ontslagvergoeding.”

Persoonlijk advies gesprek
“Men waardeert de inhoud van het boek. Het geeft mensen houvast in een emotioneel moeilijke periode”, vervolgt Winter. Naast de jaarlijkse uitgave van het gouden handdruk boek verzorgt Gouden Handdruk Specialist ook persoonlijke adviesgesprekken. “In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden van de boventallige werknemer besproken. Wij adviseren, vergelijken en kunnen bemiddelen in gouden handdruk banksparen en stamrecht verzekeren. Omdat wij onderdeel zijn van W&P Belastingadviseurs kunnen wij ook een stamrecht BV oprichten voor werknemers die meer dan € 75.000,- ontslagvergoeding meekrijgen. Mede door onze uitgebreide kennis en persoonlijke aanpak is Gouden Handdruk Specialist marktleider in het oprichten en het beheren van stamrecht BV’s.”

Over Gouden Handdruk Specialist
Gouden Handdruk Specialist adviseert werknemers die een gouden handdruk ontvangen. Gouden Handdruk Specialist informeert boventallige en ontslagen werknemers over de financiële consequenties van ontslag. Bij Gouden Handdruk Specialist zijn alle belangrijke disciplines vertegenwoordigd: fiscalisten, belangadviseurs, financial planners, verzekeringsdeskundigen en arbeidsjuristen. Gouden Handdruk Specialist werkt landelijk en is gevestigd in Soest. Gouden Handdruk Specialist is onderdeel van W&P Belastingadviseurs. Elke vrijdag om 10:30 uur organiseert Gouden Handdruk Specialist een gratis seminar in haar kantoor te Soest. Aanmelden is verplicht via info@goudenhanddrukspecialist.nl of 035- 603 45 26.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*