Een iPad kopen

Toen de iPad net op de markt kwam werd de iPad vaak vergeleken met een e-reader. De iPad heeft het tegendeel bewezen. Vandaag de dag wordt de iPad bijna als een volwaardige laptop beschouwd en de mogelijkheden zijn eindeloos.

De iPad is een echte multimedia knaller. Je kunt de tablet gebruiken voor het kijken van films, het luisteren van muziek en het spelen van games. Hiervoor heb je applicaties nodig die je (soms tegen betaling) kunt downloaden uit de appstore of gewoon via je computer. Daarnaast wordt de iPad ook steeds meer gebruikt in het zakelijk segment en tekstverwerkingsprogramma’s en Notes zijn ook inmiddels helemaal geïntegreerd in de iPad.

Er zijn verschillende versies van de iPad. Zo kun je kiezen of je een Wifi versie wilt of een 3G versie van de tablet. Met Wifi kan je verbinding maken met het internet wanneer er een draadloos netwerk beschikbaar is en met de 3G versie is het mogelijk om, via een sim-kaart, overal online te zijn. Met een 3G versie is dus wel een abonnement vereist met maandelijkse lasten. Daarnaast is er nog een keuze uit de opslagcapaciteit. Er zijn iPads met 16, 32 en 64 GB geheugen. Het is dus aan u te bepalen welke iPad het meest bij u past.

Een groot voordeel van een tablet, en in dit geval de iPad, is het heldere en grote scherm. Een scherm met multitouch functionaliteit waarmee je helemaal geen toetsen meer nodig hebt, maar alles met je vingers kunt bedienen. Wanneer je applicaties wilt installeren op je iPad gaat dat heel eenvoudig via de Appstore. Een ander groot voordeel geldt eigenlijk voor alle producten van Apple. Dat is namelijk het superstrakke design. En niet te vergeten de batterij. Wanneer de iPad is opgeladen kan je er met gemak 10 uur mee aan het werk.

Toch zijn er ook enkele nadelen. Het multitasken vertraagt het besturingssysteem. IOS blijft moeite hebben met het tegelijk openen van meerdere applicaties. Apple zegt hierover dat zij deze keus hebben gemaakt omdat de batterij dan wel lang mee blijft gaan. Verder zijn de prijzen ook niet mis voor de iPad. Er zijn vele bedrijven die een iPad aanbieding hebben, dus het kan lucratief zijn iets verder te kijken voordat u direct een iPad aanschaft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*