Een week horoscoop verschaft inzicht in de toekomst voor een korte periode

Bezoekers van een paranormale beurs krijgen heel veel te horen over zichzelf van een kaartlegger, paragnost, of helderziende. Kaartleggers kunnen bijvoorbeeld ook de week horoscoop of maand horoscoop van een persoon voorspellen. Hierdoor komt de persoon meer te weten over zaken die de komende weken en maanden zullen plaatsvinden of misschien niet.

Soms kunnen we doordat we weten wat ons week horoscoop of maand horoscoop voorspelt, bepaalde zaken mijden, rekening houden met bepaalde situaties of juist voorzichtiger zijn tijdens bepaalde situaties. Een week horoscoop verschaft inzicht in de toekomst voor een redelijk korte termijn, terwijl een maand horoscoop voor een iets langere termijn over de toekomst voorspelt van een persoon.

Voorspelt een maand horoscoop bijvoorbeeld dat er de komende maand een bepaalde conflict situatie te wachten staat voor u in de familiesfeer of op de werkvloer, dan kunt u wellicht van te voren rekening houden hiermee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*