Eiwit dieet met eiwitten shake best vol te houden

Meer dan zestig procent van de Nederlanders heeft te kampen met overgewicht. Om de overtollige kilo’s tegen te gaan houden sommigen een eiwit dieet. Eiwit diëten worden ook wel proteïne diëten genoemd. Tijdens een eiwit dieet kiest men meestal voor afvallen met shakes.

Het eiwit dieet werd voornamelijk toegepast bij mensen die voor een of andere medische behandeling snel moesten afvallen. Het eiwitdieet werkt als volgt, doordat de toevoer van koolhydraten en vetten voor een poosje wordt verminderd, wordt het lichaam geforceerd om haar energie uit het lichaamsvet te halen. Waardoor met binnen korte tijd kilo’s aan gewicht verliest. Door het consumeren van eiwitten shake wordt de spiermassa behouden, hierdoor worden spieren niet afgebroken en blijven ze ongedeerd. Door een eiwitten dieet te volgen val je gezond en verantwoord af, daarnaast is het goed vol te houden, want je krijgt minder snel honger.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*